Hvordan at vælge den korrekte gulv flise injektionsmørtel

November 12

Når det er tid til at give dit gulv et nyt udseende, eller du bygning fra jorden op, er det vigtigt at vælge den korrekte gulv flise injektionsmørtel. Det er også nødvendigt at vælge en fugemasse, der ikke kun passer til behov og trafik i rummet, men også den farve, du vil vise mellem dine fliser. Gøre en tur eller to til din lokale hjem forbedring butik, før du foretager dit endelige valg, og Vælg altid den flise, du vil før du køber nogen injektionsmørtel.

Instruktioner

•Consider gulvet Du planlægger på flisebelægning når du vælger din injektionsmørtel. Et køkken, badeværelse eller entryway er naturligvis en høj trafik område og mere tilbøjelige til at brug og spild, mens en gæst badekar kan se meget lidt brug.

•Vælg en cementbaserede injektionsmørtel til dit hjem gulv. Mens epoxy og furon sorter af injektionsmørtel er tilgængelige, er de typisk dyrere og designet til at være kemisk resistente til brug i laboratorier og andre sådanne faciliteter. For en mere vandtæt injektionsmørtel bruge f.eks et badeværelse, en latex-modificeret version af cementbaserede injektionsmørtel.

•Kontrollér afstanden mellem dine fliser. Du ønsker en unsanded injektionsmørtel til samlinger, der er 1/8-inch bred eller mindre, eller vælge en slebet injektionsmørtel til leddene bredere end 1/8 tomme.

•Kontrollér fliser du bruger skiller sig ud ved at vælge en lys-farvet injektionsmørtel. Hvis du vil vise det mønster, du har fastsat med dine fliser, bruge en mørkere farve. Stærkt trafikerede områder eller værelser udsat for snavs og spild gør normalt bedre uden en lys-farvet injektionsmørtel.

Tips & advarsler

  • Hvide injektionsmørtel tendens til at bliver gule, når det bruges i badeværelser eller andre fugtige områder, så det er bedst at holde sig med en tan eller grå fugemasse.
  • Undgå at bruge slebet grouts på marmor, glas eller enhver anden poleret fliser eller du kan ende op ridse fliserne under anvendelsen. Sørg for at anvende en sealer efter injektionsmørtel er afsluttet og hærdet til at beskytte det fra farvning og forhindre revner fra fugt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com