Hvordan at vælge den korrekte loft Fan Blade Pitch

September 22

Når du vælger en ventilator i loftet, vil du nok kigge på størrelsen, stang længde og motor magt. Selv om disse vigtige overvejelser, glem ikke at kigge på klingen pitch. Klinge tonehøjden af en fan er vinklen på vingerne i forhold til fan. En højere klinge pitch er normalt betragtes som højere kvalitet, men pas på---det er ikke altid tilfældet.

Instruktioner

•Fjernelse nogen fans med en klinge banen mindre end 10 grader. Disse fans vil skive gennem luften uden at flytte meget luft på alle. Fordi formålet med ventilatoren er at flytte luften omkring fans med en klinge banen vil mindre end 10 grader være ekstremt ineffektive.

•Fjernelse nogen fans med en klinge pitch mere end 20 grader. Disse fans vil skubbe en masse luft omkring, men de vil opfylde en masse modstand. Selv med en meget stærk fan, vil modstanden slides motoren hurtigere end den burde.

•Consider den resterende fans. Sørg for, at motorer på fans matche op med blade pitch. For eksempel, en fan med en 18 graders klinge banen bør ikke bruge en lille (153mm) motor, eller modstanden vil bære det. Hvis klinge pitch er tættere på 10 grader, kan det have en mindre motor; Hvis det er tættere på 20 grader, skal det have en større, stærkere motor. De fleste kvalitet fans har en klinge pitch på omkring 14 grader.

Tips & advarsler

  • Vælg ikke dit loft fan baseret på klingen pitch alene. Tage hensyn til den fan størrelse og højde samt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com