Hvordan at vælge den korrekte stjerneskruetrækker

May 16

Hvordan at vælge den korrekte stjerneskruetrækker

Hvis du er ved at gå i gang med et apparat reparation projekt eller ønsker at lagerføre din værktøjskasse med de nyeste værktøjer, skal du sørge for en ordentlig stjerneskruetrækker. Phillips hoved har en cross-slot form, der er designet til at passe stramt ind i visse skruer. Før du hovedet til din hardware butik, er der ting at overveje at vælge den korrekte stjerneskruetrækker.

Instruktioner

•Undersøg dine Hvidevarer og køretøjer til at bestemme størrelsen af skruerne bruges på dem. Phillips skruetrækkere generelt passer skruer på apparater og biler. Phillips skruer er dimensioneret fra 0 til 4, mindste til største. Du kan købe individuelle skruetrækkere, men købe et sæt af Phillips-head skruetrækkere sikrer, at du vil have den relevante driver på side.

•Vælge et holdbart metal, sådan som hærdet stål, og kigge efter Phillips skruetrækkere med forstærket fosfat tips. Billige kvaliteter af metal er tilbøjelige til at skår og løs fra håndtaget.

•Evaluate håndtaget. Phillips skruetrækkere er designet til at give exceptionelle drejningsmoment, evnen til at overvinde drejning modstand. Dette betyder, at håndtaget skal være solidt fastgjort til metal skaft. Håndtagene er ofte lavet af træ eller plastik. Kigge efter tunge træ håndtag og varmebestandig plast håndtag er dækket i gummi eller vinyl for et bedre greb. Begge typer bør give solid forankring til akslen. Polstret greb kan give ekstra komfort og give øget drejningsmoment. Isoleret håndtag kan beskytte mod stød, der kan opstå imens elektrisk reparationer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com