Hvordan at vælge den rette bærbare generatorstørrelse

December 1

Hvordan at vælge den rette bærbare generatorstørrelse

Hvis du bor i et område, der er udsat for strømafbrydelser, kan en transportabel generator måske et fremragende apparat at introducere til dit hjem. Selv i tider kan hvor en kilde til nødstrøm er ikke problemet, du også finde en bærbar generator til at være en praktisk ting at eje for leverer strøm under en picnic eller camping tur. Når picking ud en bærbare generator, skal du være sikker på du finde den rigtige størrelse til dine behov.

Instruktioner

•Figure ud af præcis, hvad du planlægger at bruge den bærbare generator for. Du kan ikke bruge bærbare generator for meget store apparater, såsom hele huset klimaanlæg eller swimmingpool varmepumper. Du kan dog bruge det for de fleste andre apparater.

•Calculate mængden af watt generator skal til magten på et givet tidspunkt. Du skal bestemme den omtrentlige elektriske belastning for alle apparater, der kan være drevet på samme tid af generatoren. Hver af dine husholdningsapparater bør være mærket med hvor mange watt, de kræver. Disse kan måles i watt eller kW. En kilowatt er lig med 1.000 watt.

•Look for bærbare generatorer, der understøtter mængden af watts nødvendige til at drive alle de apparater, du planlægger at magt med generator på én gang. For eksempel, kan dit køleskab og fjernsyn begge kræver 2,4 kilowatt til at fungere. Hvis det var din kun to apparater, kan du vælge en generator til magten lige dit køleskab eller både køleskab og fjernsyn.

•Overestimate. Uanset hvad du bestemme din maksimale watt behov for generator, vælge en bærbar generator med mere magt end. Hvis du kraftoverførsel primært mindre apparater, såsom kaffemaskine på en campingtur, Vælg en transportabel generator, der står bag flere flere watt. Hvis du kraftoverførsel større apparater, såsom dit køleskab eller ovn, Vælg en transportabel generator med mindst én ekstra kilowatt strøm.

•Være opmærksomhed på den fysiske størrelse af generator hvis du planlægger at tage det med dig på camping ture eller picnic. Det skal være i stand til at passe i bilen du planlægger at transportere det i.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com