Hvordan at vælge den rette støvsuger

March 7

Hvordan at vælge den rette støvsuger

En støvsuger er ikke ligefrem betragtes som en stor husholdning køb. Mange husejere, Køb dog kun én støvsuger hvert år, hvilket betyder at støvsuger du vælger sandsynligvis vil være en del af dit hjem i lang tid. På grund af dette, skal du tage din tid på at regne ud hvilke funktioner og anvendelser er vigtigt for dig at gøre for at vælge den rette støvsuger til behovene i dit hjem.

Instruktioner

•Find ud af mere om de forskellige typer af støvsugere på markedet for at finde den rigtige en for dig. En opretstående støvsuger har en bred rengøring område og er let at opbevare, men det kan være besværligt at bruge. En dunk tomrum kan være endnu mere besværligt, men det er roligere og bedre for områder som trapper end en opretstående. Central støvsuger er kraftfuld og enkel at bruge, men har brug for masser af lagerplads. Stok støvsugere bør være forbeholdt lys oprydninger.

•Figure ud af, om du foretrækker at have en taske eller en Poseløs støvsuger. Der er ingen forskel med hensyn til ydeevne. Med en pose støvsuger, du vil have den ekstra udgift for at købe nye tasker, men med en Poseløs støvsuger, skal du tage tid til at rense ud vakuum.

•Look for en støvsuger, der har masser af forskellige vedhæftede filer til forskellige formål. For eksempel, kan et væg-gulv børste bruges til at rense hårde overflader, mens en afstøvning pensel er sikker at bruge på overflader som lampeskærme og blinds. De flere vedhæftede filer, der er, de flere overflader kan renses med støvsugeren jer hakke.

•Være opmærksom på eventuelle ekstra funktioner, der er medtaget på støvsugere du plukke fra. Eksempelvis kan støvsugere omfatte en snavs sensor, der vil fortælle dig, når overfladen er ren. En længere rækkevidde for vedhæftede filer, en rulle pensel, en fuld sæk eller beholder indikator, en forlygte eller et HEPA filter er andre eksempler på nye funktioner på støvsugere.

Tips & advarsler

  • Højere ampere, watts og hestekræfter vil generelt ikke påvirker ydeevne, ifølge Good Housekeeping magasin.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com