Hvordan at vælge den rigtige båndsav klinge

January 18

En båndsav er en bestemt type af saven med en bestemt type af blade. I modsætning til en rundsav, som har metal tænder bruges til at skære langs alle sider af klingen, har en båndsav kun tænder langs en af kanterne af bladet. Hvilken størrelse blade at købe afhænger af detaljerne i dit bestemte båndsav.

Instruktioner

•Undersøg de oprindelige tekniske specifikationer for dit båndsav til at finde ud af, om der er nogen restriktioner på størrelse og type af båndsav klinge du skal bruge. Denne dokumentation vil Bemærk størrelsen af bladet skal du bruge med din særlige sav, men det kan også indikere, at du kun kan bruge visse typer af vinger (for eksempel, regelmæssig tand vinger, men aldrig krog tand vinger).

•Measure diameter (afstanden hen over midten) af din eksisterende rigtige band savklinge. Find denne måling i inches. Divider dette tal i halve. Den nummer du står tilbage med er radius af dit eksisterende båndsav klinge.

•Match diameter af din eksisterende klinge med den anbefalede bredde ved hjælp af en fabrikants diagram til dette formål. Diameteren af dine blade er direkte proportional med bredden. For eksempel, hvis din klinge er 7 inches i diameter skal du købe en kniv, der er 1 tommer i bredden.

•Vælg tråde per tomme af din båndsav klinge baseret på præcis hvad du skal bruge din sav til. En højre båndsav klinge med en lille gevind pr. tomme count (f.eks 2 tråde per tomme) bør anvendes på tykkere stykker af træ. En højre båndsav klinge med en høj gevind pr. tomme tæller (for eksempel 20 tråde per tomme) bør anvendes på tyndere stykker af træ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com