Hvordan at vælge den rigtige farve af sidespor

August 24

Sidespor kommer i materialer som træ, vinyl og komposit. Når den anvendes til et hjems ydre, kan sidespor give et frisk udseende, der kan øge ejendomsværdien. Vælge en farve er en stor beslutning, da farven på sidespor ikke nemt kan ændres når det er installeret.

Instruktioner

•Vælg en type af sidespor. Udvendige sidespor er tilgængelige i træ, komposit, vinyl og aluminium. Nogle typer af sidespor er begrænset til bestemte farver, så vær opmærksom på din farve begrænsninger (Se referencer).

•Få farveeksempler fra din entreprenør eller butikken hvor du planlægger at købe din sidespor. Sammenlign Farveeksempler, og få din familie udtalelser. Hvis nogle familiemedlemmer er imod de farver, du gerne, du har brug at finde ud af så snart som muligt at nå frem til et kompromis.

•Decide uanset om du er villig til at ændre farven på dit hjem skodder og trim når træbeklædningen anvendes. Hvis ikke, skal du vælge en farve, der vil blande godt med farver allerede på dit hjem.

•Browse andre boliger i dit community for at få ideer til nye farvekombinationer. Du kan finde, at farver, som tidligere ikke appellerer til dig ser helt anderledes engang anvendt til et hus.

•Narrow ned din farveeksempler til nogle få valgmuligheder og få prøver af farverne i sidespor materiale du har valgt. Prøveemner sidespor uden for og behandle dem på en afstand på forskellige tidspunkter af dagen. Dette vil vise dig, hvordan udseendet af hjemmets sidespor vil ændre sig afhængigt af hele dagen.

•Consider om og hvornår du planlægger at sælge dit hjem. Lyse og unikke farver kan appellere til dig, men de begrænser antallet af købere, der ville være interesseret i dit hjem og kan gøre det vanskeligere at sælge. Neutrale farver er et sikker valg hvis du planlægger at placere dit hjem på markedet (Se referencer).


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com