Hvordan at vælge den rigtige farve til at male en stue

January 6

Hvis du køber et nyt hjem eller renovere dit nuværende hjem, at finde den rigtige farve ordningen for værelser i huset er et vigtigt skridt. Mange husejere foretrækker neutrale farver og det fritager dem af byrden ved at forpligte sig til noget mere drastisk. Dog er tager sig tid til at finde et farveskema, der supplerer din indretning og dit humør en god måde at gøre din stue, unikt og underholdende.

Instruktioner

•Tag stikord fra farver i din stue. Match maling farve på væggene med de primære mønstre og farver på din stue møbler og tæpper. For eksempel, hvis du har et orientalsk tæppe i stuen, Vælg en vægfarve, der supplerer farverne i tæppet.

•Der på arkitektur i stuen. En tommelfingerregel, at malere gerne følge er, at de arkitektur-molding, vinduer, døre, mantel og indbyggede reoler-bør være et skridt lysere end væggen farve. En anden mulighed er at holde arkitekturen i samme farve, men at bruge en blankere glans.

•Decide hvad du vil stemningen i din stue skal være. Farver påvirker vores humør og følelsesmæssige liv. Den generelle enighed blandt psykologer, der studerer de følelsesmæssige konsekvenser af farve er varm og kølige farver. Varme farver-røde, appelsiner og gule-producerer en følelse af spænding og energi og kan faktisk øge hjertefrekvens og blodtryk. Cool farver-blues, greens, og lilla-have den modsatte effekt. De lavere puls og blodtryk og producere en stemning af afslapning og hvile. Farve bidrager også til følelsen af plads i et rum. Lysere farver gør et rum ser større og mere ekspansiv.

•Søge for ideer i indretningsvirksomhed magasiner. Se på fotografier, designmønstre og farveskemaer, der kan arbejde i din stue.

•Hold Husk gensalgsværdi i neutrale farver. Fleste hjem ejere foretrækker neutrale farver som off-hvide og nuancer af beige. Derfor, neutrale farver har en højere gensalgsværdi. Neutrale farver gå med hvilken som helst stil og farve af møbler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com