Hvordan at vælge den rigtige farve trægulve i soveværelser

February 11

Trægulve er et attraktivt, holdbart materiale, som kan tilføje betydelig værdi til dit hjem. Som er tilfældet med andre værelser, kommer vælge et gulv farve for du soveværelse ned til personlige præferencer. Men i betragtning af de andre elementer i dit soveværelse og resten af dit hus kan gøre din beslutning nemmere. Bryde dine valg ned i mindre trin vil hjælpe dig med at vælge en finish, der vil afslutte dit soveværelse indretning og supplere overordnet udformning af dit hjem.

Instruktioner

•Survey dit soveværelse rummet og tænke over, hvad slags virkning du ønsker fra dine gulve. De fleste hårdttræ låner en varm føler til et værelse, men lysere toner påvirker indretningen meget anderledes end mørkere træsorter. Mørkere gulve kan krympe en lille soveværelse, gør rummet føler klaustrofobisk. Denne samme effekt kan dog ønskeligt i et større rum, gør rummet mere intime.

•Consider de eksisterende elementer i rummet og hvordan dit gulv vil interagere med en komplet design. Kig på sokler, støbning, maling farve, møbler, vindue behandlinger og sengetøj. Hvis rummet har allerede træ elementer, som en kommode og natbord, tænke over om du vil matche dine gulve til disse elementer eller finde en farve, der står i kontrast til den eksisterende træ i en supplerende måde.

•Visit din lokale gulvbelægning lagre og bede om trægulve prøver i forskellige farver. Bringe prøverne tilbage til dit soveværelse, og se hvordan de ser ud i rummet. Hold prøver op til maling, møbler og sengetøj at se hvordan farverne vil interagere. Kig på prøver flere gange i løbet af dagen at se, hvordan hver farve ser ud i forskellige belysning.

•Sammenligning dine foretrukne prøver til resten af Gulvbelægning i dit hjem, især gulve i tilstødende gangene eller badeværelser, der vil røre det nye trægulv. Tænke på design af dit hjem og hvordan den nye gulvbelægning vil supplere eller kolliderer med eksisterende temaer.

•Vælg din favorit farve fra prøverne du bragt hjem. Hvis du vil farve justeres lidt, tale med sælgere på gulv butik. Nogle trægulve er allerede færdig, hvilket betyder, at farverne er pre-sæt, men andre er færdig når de er installeret, og pletterne kan normalt justeres pr. kundeforespørgsel.

Tips & advarsler

  • Tænke over ændringer du kan foretage dit soveværelse i fremtiden, og vælg en alsidig gulvbelægning farve. De fleste trægulve er neutrale, så de vil matche nemt med sengetøj og maling ændringer, men nogle lysere farver Gulvbelægning kan begrænse dine fremtidige udsmykning muligheder.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com