Hvordan at vælge den rigtige maling til udvendigt asbestcement

May 16

I 1905 udviklet Johns-Manville virksomheden asbestcement ved blanding af portland cement med asbest fibre. Resultatet var et skørt men brandsikre materiale bruges som en mastiks og mørtel til skorstene, ovenlys og fremstiller hus sidespor fliser indtil i 1970 ' erne. På grund af sundhedsfaren ved asbest regulere amerikanske Occupational Safety & Health Administration og Miljøstyrelsen nu dens anvendelse. Vejrtrækning i asbestfibre kan forårsage kræft eller andre alvorlige luftvejssygdom. Asbestcement sidespor er farlige, når det er brudt, skrabet, klippe eller boret. Træbeklædningen modtager maling godt men fliserne rengøres først. Latex maling er den foretrukne maling for asbestcement sidespor, men har brug for en base coat latex primer for ordentlig vedhæftning. Vælg den højeste kvalitet satin latex maling og forberede en perfekt finish fliserne korrekt.

Instruktioner

Vælg maling

•Vælg udvendige latex maling indeholdende 100% akryl. Latex maling modstår alkali cement og murværk, at smuldre alkyd og oliemaling. Luft og fugt passere gennem latex maling, tillader fugt at flygte og forhindrer dannelsen af maling blærer og revner.

•Vælg en udvendig latex maling i satin finish. Satin finish er blankere end flad maling og fladere end semi-gloss. Satin maling bliver tilstrækkeligt angribere regn og sne fra træbeklædningen uden at give væggene overdreven glans.

•Consider de arkitektoniske detaljer og alder af bygningen ved valg af sidespor farver. Et victoriansk hjem, eller "painted dame," fordele fra flere, koordinerende lyse farver, der forbedrer gesimser, gavle, istapper, honningkager og andre arkitektoniske detaljer. Jordet, woody toner af brune, grønne og dybe røde passer til en håndværker-stil hjem med sin geometrisk design og naturlige materialer. Moderne hjem tilpasse sig godt til en bred vifte af farver og kombinationer.

Maling af sidespor

•Mix en fortyndet opløsning af én del klor blegemiddel til to dele frisk vand i spanden. Bære sikkerhed goggle og gummi handsker for at beskytte dine øjne og hud fra de ætsende virkninger af blegemiddel.

•DIP børste vedhæftet fil på slutningen af haveslange ned i spanden. Drej på slangen og forsigtigt krat træbeklædningen. Den konstante strøm af vand vil forhindre asbest fibers bliver luftbårne. Bruge stigen til at nå høje områder, hvis det er nødvendigt. Skyl godt med haveslangen. Tillad sidespor tørre fuldstændigt.

•Applicer murværk blok fyldstof til revner eller huller i træbeklædningen. Følg producentens anvisninger for tørretid og anvende en anden frakke, hvis nødvendigt. Ikke sand fyldstof.

•Applicer latex primer til træbeklædningen. Begynde med vægge på toppen af bygningen. At bruge rullesten maling pad, dyppe puden i en maling bakke med maling og ryste ud overskydende. Læg puden på toppen af asbestcement flise og optegne pad ned med korn af flisen. Når væggene er malet, male trim omkring døre og vinduer med pensel. Male arkitektoniske detaljer sidst.

•Applicer latex maling til sidespor, arbejder i samme retning, som du gjorde primeren: vægge, trim, arkitektoniske detaljer. Gøre det muligt malingen til at helt tør efter fabrikantens anvisninger.

•Applicer en anden frakke af latex maling. Lad det tørre grundigt. Vask ikke sidespor i mindst en uge efter malingen har tørret.

Tips & advarsler

  • Lægge en stor presenning over planter eller et tag under sidespor til at forhindre, at maling sprøjt på dem.
  • Altid blande latex maling grundigt før du anvender på sidespor. Mix ofte som en sag skrider frem til at forhindre, at maling pigmenter og olier adskiller.
  • Aldrig sand, bore ned, bryde eller skrabe asbestcement sidespor. Brug en blød børste vedhæftet fil til at løsne old maling og debris.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com