Hvordan at vælge den rigtige maling til udvendigt klodser

April 22

Hvordan at vælge den rigtige maling til udvendigt klodser

At gøre beslutningen om at male ydersiden af dit hjem bør ikke tages let. Selvom et frisk lag maling kan synes som en nem løsning til at ændre din boligs udseende, kan at vælge den forkerte maling i den forkerte farve resultere i større problemer end kedsomhed med dit hus udvendigt. Når mursten er malet, er det næsten umuligt at fjerne malingen. Få det rigtige første gang ved at vælge den rigtige maling til jobbet i en farve du kan leve med i år er nøglerne til succes i maleriet udvendige mursten.

Instruktioner

•Vælg kvalitet udvendige latex maling for at male en mursten facade. Udvendige latex sæler revner og forhindrer fugt i arbejder sig vej ind i mursten. Vælg elastomere maling hvis det er muligt. Denne maling er tilgængelig fra flere mærker og anbefales til mursten, fordi det fylder revner og frastøder vand. Det giver en holdbar finish, der weathers godt. Selv om det kan være fristende at vælge en billig maling, nu er ikke tid til knivspids øre. For den bedste dækning og længste varig finish for mursten, skal du vælge kvalitet maling fra et mærke du har tillid til.

•Consider overordnede udseende du ønsker, når du vælger en farve og glans. Sheens spænder fra flad til glans. Hvid eller lyse farver give dit hjem en frisk, rene look og gøre huset vises større, mens mørke farver giver illusionen af en mindre hjem men draw sans for detaljer.

•Evaluate områder af dit hjem, ikke vil blive malet, såsom vindue tarme, skodder, rækværker og tagdækning. Vælg en farve, der harmoniserer eller står i kontrast med de eksisterende farver. Neutrale farver som hvid eller skifer, kan parres med næsten enhver farve. En slående kontrast overveje parring mørke grønne, dybt røde eller sorte skodder med hvid eller off-white mursten. For en mere afdæmpet effekt, så prøv maleri mursten i en lysere nuance af farven i de eksisterende elementer – for eksempel lys brun mursten med mørke brune skodder.

•Consider andre strukturer og naturlige elementer omkring dit hjem. Hvilken farve du vælger bør blande med sine omgivelser til at skabe et ensartet udseende.

•Spørg din maling forhandler om softwaren til visning af dit hjem med din ønskede farve. Mange giver adgang til software-programmer, der tillader dig at uploade et billede af dit hjem og preview dit hjem i forskellige farver. Dette giver dig en bedre idé om, hvordan dit hjem ser ud når den er færdig.

Tips & advarsler

  • Ren mursten udvendige grundigt. Forsegle revner og løse mørtel og anvende en primer før maleri.
  • Male i direkte sollys om muligt når temperaturerne er mellem 50 til 90 grader F.
  • Check med din boligejer association for restriktioner på maling farver i dit nabolag. Din idé af lyse og muntre, kan være en andens syn på fed og skrigende.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com