Hvordan at vælge den rigtige Pool pumpe

June 2

Hvordan at vælge den rigtige Pool pumpe

En pool pumpe cirkulerer vandet gennem en swimming pool, bidrager til at fjerne snavs og holde vandet rent. Pumpen trækker vand gennem filter til rensning og kan også distribuere kemikalier i poolen efter behov. Nogle pumper kan også arbejde med pool varmesystemer for at holde vandet på den ønskede temperatur. For at få mest muligt ud af din pool pumpe, Vælg en enhed, der er dimensioneret korrekt for din pool og der tilbyder funktioner, der bedst opfylder dine behov.

Instruktioner

•Calculate den krævede strømningshastighed til din pumpe, målt i gallon per minut (GPM). Beregne GPM ved at dividere kapaciteten af din pool (i gallon) af antallet af gange du ønsker vand skal ændres (i timer) og dividere med 60. For eksempel, vil en 24.000 gallon pulje, der ændres hver 8 timer kræve en pumpe med en gennemstrømningshastighed på 50 GPM eller højere.

•Indstil hovedet flow for din pumpe. Hoved flow repræsenterer hvor langt vandet har til at rejse lodret som det pumpes ind og ud af puljen. Alle overjordiske pools og i jorden puljer under 10.000 gallon kræver en lav hoved pumpe. Bassiner mellem 10.000 og 20.000 gallons kræver en medium-head pumpe, mens puljer over 20.000 gallons og alle kurbade kræver en high-head pumpe. De fleste producenter kategorisere pumper som low, medium eller high-head, eller du kan fastslå de nøjagtige hoved flow krav bruge diagrammet på webstedet Tropix swimmingpools.

•Vælg den korrekte hestekræfter til din pool pumpe. Hestekræfter repræsenterer styrken af pumpe motor, og de fleste købere har tendens til at vælge for høj en hestekræfter rating, hvilket kan spilde energi. Ifølge energisparepærer kræver mest bolig swimmingpools ikke mere end 0,75 hestekræfter fra deres swimmingpool pumper. Meget store swimmingpools kan kræve lidt højere hestekræfter rating, mens små puljer kan klare sig med mindre.

•Review de forskellige hastighed indstillinger for hver pumpemodel. Swimmingpool pumper kan være enkelt eller dobbelt hastighed. Enkelt hastighed pumper er enkle at bruge men kan spilde energi. Ifølge Plaza Pools, kan du køre pumpen på den langsommere af to hastigheder i en længere periode og spare penge på driftsomkostninger over tid. Langsommere hastighed indstillinger også en tendens til at være mindre støjende. Pumpen kan slås til den højere hastighed, når du har brug at rengøre pool i en fart.

•Sammenligning operativsystemer og kontrol. Swimmingpool pumper er ofte manuelt betjente, hvilket betyder, at du skal slå dem til og fra at holde vand flyder, som kræver mere indsats end en pumpe på en timer, som kan programmeres til at cykle til og fra med bestemte intervaller. Timeren systemer kan også spare energi og reducere utility regninger ved at holde pumpen, når det ikke er nødvendigt.

•Consider den fysiske størrelse og installationskrav for hver pumpe. Tænk på hvor du kan installere pumpen, og om pumpen skal opbevares indendørs eller beskyttet mod regn og andre elementer. Overveje den tilgængelige plads i din værftet eller skur, og finde en pumpe, der nemt kan installeres uden større ændringer eller præparater.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com