Hvordan at vælge den rigtige sommerblomster og planter til din have

April 19

Afhængigt af hvor du bor i verden er der visse faktorer omkring dig, der bestemmer de bedste sommerblomster og sommer planter til din have. Det rigtige valg vil gøre mere tilbøjelige til at være sund og blomstrer mens de forkerte planter i din have vil kæmpe for at overleve ud af deres elementer sommerhaven. Her er hvad du behøver at vide for at vælge de rigtige sommer planter og sommerblomster til din have.

Instruktioner

•Like alt med fast ejendom, den første ting du skal overveje, når du vælger en sommer blomst eller plante er placeringen. Er du prøver at udfylde en seng, der er fuld sol? Får det nogle skygge? Mængden af sollys vil hjælpe med at bestemme, hvilke sommerblomst vil have den bedste chance for succes i din have.

•Hvis du udfylder i et område, der får fuld sol, så nogle sommerblomster, kan du overveje at medtage varmebestandig sommer planter som morgenfruer, zinnias og petunias.

•Hvis du udfylder i et område, der får nogle skygge, så sommerblomster kan du overveje at medtage begonier og impatiens.

•Når du har de rigtige sommerblomster og planter til din have, skal du sikre, at jorden er klar til at blive plantet. Indtil op af jorden skal Sørg for der er god dræning og sørg for at trække ud ukrudt der har vokset i.

•Tilføj nogle gødning til din have til at sikre din sommerblomster tage til det nye miljø og få næringsstofferne de har brug for til at blomstre i deres nye hjem.

Tips & advarsler

  • Ikke hver plante eller blomst er beregnet til at vokse i hver placering. Hver sommerblomst er specifikke for miljøfaktorer. Forstå hvor du vil plante først derefter forskning hvilken sommer planter findes der passer til indstillingen du vil placere det i.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com