Hvordan at vælge den rigtige størrelse af majs plantageejer plader

March 2

Hvordan at vælge den rigtige størrelse af majs plantageejer plader

For mikro- eller weekend landmanden, kan plantning majs eje en visse romance. Vinden raslende rækker af lyse grønne Langbladet stilke er et syn, der virker på én gang velkendte og trøstende. Men de fysiske og praktiske krav om voksende majs giver udfordringer. Som vakuum-drevet plantageejere stadig dominerer markedet, kan weekend landbrugeren blive tvunget til at søge højt og lavt efter tyngdekraft fodret plante, der passer bedre til hans formål. Når udstyr er sikret, at finde den rigtige plade størrelse for majs frø du plantning præsenterer endnu en anden forhindring.

Instruktioner

Kortindgangsdør dine frøleverandør. En kvalitet kreditor bør have pålidelig rådgivning om hvilke plade til at vælge for frø størrelse du køber. Være parat til at informere forhandler af mærke og type af planter du bruger, samt din plantageejer tilgængelige tandhjul indstillinger.

•Find ud plantageejer plade størrelse fra frø brand emballage. Frøfirma kan offentliggøre en plantageejer plade størrelsesskema frø emballagen eller på sin hjemmeside. Hvis ikke, telefon frøfirmas kundeservice for at få planter plade oplysninger for frø størrelse du har købt.

•Få i kontakt med din plade leverandør. Selvom vakuum-drevet plantageejere er mere og mere udbredt, er leverandører af plader for tyngdekraft fodret plantageejere vidende om størrelse udvælgelse spørgsmål. Leverandøren kan have en informativ hjemmeside, samt hjælpsomme telefonsupport. Drage fordel af begge, hvis det er nødvendigt.

Kortindgangsdør din stat eller county udvidelse office eller university landbrug department. Mange udvidelse kontorer er dedikeret til at hjælpe ikke kun hjem gartnere men mikro-landmænd så godt. En majs plante ekspert kan være til stede. Hvis ikke, kontoret skal kunne henvise dig til en kyndig person eller organisation. En nærliggende Universitet landbrug department, der er fortrolig med majs plantning spørgsmål i din region er en anden kvalitet informationskilde.

Tips & advarsler

  • En samvittighedsfuld plantageejer plade kreditor kan gå så langt at anmode om en prøve af din majs frø til at bestemme den korrekte plade størrelse. Du indlevere et par frø til selskabet, og det bliver tilbage til dig med en henstilling.
  • Plantageejer tandhjul indstillinger kan hjælpe du finjustere dine frø afstand. For eksempel, hvis du køber en 16-celle, i stedet for en 24-celle plantageejer plade, kan du mindske afstanden mellem beplantninger ved at justere indstillingerne tandhjul på dine planter.
  • At vælge den rigtige plade størrelse er afgørende. Hvis pladens celler er for store til din majs frø, risikerer du at tabe mere end ét frø til hver plante. Hvis celler er for lille, kan frø knæk som plantageejer fungerer. Krakket majs frø ikke spire, så dit udbytte vil blive negativt påvirket.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com