Hvordan at vælge den rigtige størrelse badeværelse Fan

November 23

Perfekt størrelse badeværelse fan afhænger stærkt af størrelsen af rummet. Badeværelse fans behøver at blive købedygtig ordentligt cirkulere luften i et værelse, og en fan, der er for lille vil ikke kunne gøre sit arbejde ordentligt. Hvis din fan er for stor, kan det koste dig mere på din elregning end den skal. Du kan vælge den rigtige badeværelse fan til dit badeværelse ved at tage et par målinger og udføre en specifik beregning.

Instruktioner

•Measure den nøjagtige længde af dit badeværelse. Hvis dit badeværelse er firkant formet, det er ligegyldigt hvilke to vægge du kan bruge til at finde denne måling. Hvis dit badeværelse er rektangulære, måle en en af de to lange vægge. Være så nøjagtige som muligt, så nøjagtige målinger hjælpe med at sikre, at du køber den rigtige badeværelse fan for din bestemt størrelse.

•Measure dit badeværelse bredde. Hvis dit badeværelse er firkant formet, vil længde og bredde være den samme. Hvis dit badeværelse er rektangulære, måle en af de korte vægge til at finde denne måling.

•Measure fra gulvet til loftet i dit badeværelse til at finde højden.

•Multiply tre målinger til at få mængden af rummet. Divider omfanget af dit badeværelse med 7,5. Repræsenterer den mindste CFM rating for ethvert badeværelse fan du køber. Kigge på boksen i et badeværelse fan til at finde sin CFM rating. Købe en fan med en CFM rating, der er på mindst samme niveau som det nummer du beregnet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com