Hvordan at vælge den rigtige størrelse for en lampe-Shade

February 7

Hvordan at vælge den rigtige størrelse for en lampe-Shade

Måske har du bare fået en lampe fra en Sparsommelighed butik, garage salg eller mormors loftet, men det har ikke en lampeskærm. Måske har du en gammel lampe med en slidt ud lampeskærm. Måske du endda har fundet en fantastisk lampeskærm, og har brug for en lampe til at gå med det. I nogen af disse sager behøver du at vide, hvordan størrelser af lamper og deres nuancer skal forholde sig for at gøre lampen, ser godt ud.

Instruktioner

•Measure højden på lampen. Højden fra bunden af soklen til toppen af harpe, den metal del, der går i nærheden af pære, er den mindste lodrette højde du ønsker for din lampeskærm.

•Measure afstand over den bredeste del af lampen. Du ønsker en lampeskærm med et bredere end lampen bunden.

•Decide hvis du ønsker lampeskærm til være hovedfokus, eller hvis du vil have opmærksomhed på lampe base. I det første tilfælde, skal du vælge en lidt større lampeskærm. I andet, skal du vælge en mindre skygge. I begge tilfælde vælge en lampeskærm, der koordinerer med din lampe, en, der ikke bringer til at tænke en baggy eller meget for stram T-shirt.

•Consider brug for lampeskærm. Læsning lampeskærme burde have en bredere base at lade mere lys.

•Kontrollér, at pæren har tilstrækkelig plads og ventilation. Glødepærer har især brug for plads. Tillad 1-2 inches rundt pære for 40 eller 60 watt pærer, 2 til 3 inches for 75 eller 100 watt pærer og 3 til 4 inches for en højere watt pære. Kompakt fluorescerende pærer køre køligere, så lampen skygge kan være tættere. Denne form for pære er dog generelt noget større end glødepærer, så sørg for at du tager det hensyn.

Tips & advarsler

  • For at finde en lampe, der passer til en lampeskærm, tænke over disse retninger i bakgear. For eksempel, kigge efter en lampe, der er smallere end bunden af lampeskærm.
  • Lampeskærme, der er for snæver kan smelte eller endda antændes. Sørg for din lampeskærm er bred nok til at give mulighed for ventilation.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com