Hvordan at vælge den rigtige størrelse kaste

October 3

En haveskur bruges til opbevaring af værktøj, havemøbler og mange andre udendørs produkter. Det kan også fungere som en workshop eller spille område for forskellige medlemmer af familien, og en lagerplads for ekstra husholdningsartikler. Når du vælger et skur, er en af de vigtigste beslutninger, du vil gøre hvilken størrelse du skal bruge. For at vælge den rigtige størrelse skur, overveje faktorer såsom layout, tilgængelighed, størrelsen af din værftet og dine opbevaringsbehov.

Instruktioner

•Think om, hvordan du vil bruge din stald. Skal det bruges kun til opbevaring, eller vil det også fungere som en leg og arbejde område? Vil du har brug for en fuld workshop for alle dine værktøjer, eller bare en lille plads til at udføre specifikke opgaver? Overveje hvilke aktiviteter du håber at udføre i din stald at hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse.

•Indstil hvad emner vil blive gemt i din stald. Overveje året rundt elementer som værktøjer, plæneklippere og maling dåser, samt sæsonvarer som pool legetøj og havemøbler. Måle hvert af disse elementer og tilføje dimensioner sammen for at vurdere den nødvendige størrelse. Tilføje omkring 10 til 20 procent til denne figur for at tage højde for fremtidige storagebehov.

•Decide på et layout. Basere det på de aktiviteter, du vil udføre i skuret og på de varer, du vil gemme. Gøre en hurtig skitse, holde for øje, typer af reoler, kroge og andre enheder, du vil bruge til at maksimere din space.

•Consider tilgængelighed. Hvis du blot vælge et skur, der kan rumme alle dine ejendele, uden at overveje det layout, du har brug for, kan du har problemer med at få adgang til vanskelige emner. Objekter bag skuret kan være svære at nå, mens tunge elementer som trillebøre kan være svært at manøvrere. Overvej hvordan du vil nå hvert element og føje ekstra plads til at øge tilgængelighed.

•Evaluate din værftet. Sørg for at din stald er proportional med både din gård og dit hjem. Levner nok udendørs plads til andre anvendelser, såsom underholdende og rekreation. Sørg for at jorden er niveau nok til at rumme stald dimensioner du overvejer.

•Kontrollér med alle relevante styrende organer. Hvis du leje din bolig, tjek med din udlejer at se hvor stor din stald kan være. Overveje krav fastsættes af boligejer foreninger eller lokale zoneinddeling koder. Check med din lokale bygning tillader office at se hvis tilladelse krav er baseret på størrelsen af en stald, da dette kan påvirke din endelige beslutning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com