Hvordan at vælge den rigtige Type af maling til Trim arbejde

August 31

Trim arbejde i dit hus skitserer hvert værelse og giver et færdigt look til din indretning. Tilføje eller ændre udseendet af din trim kan dramatisk ændre udseendet af rummet. Din trim vil få slået op, især sokler og døren tarme, så du bliver nødt til at røre op og genfremstille med jævne mellemrum.

Instruktioner

•Look omkring dit hjem og meddelelse om hvilken type maling er i øjeblikket på trim i andre værelser. For et færdigt look, bør trim være de samme i alle værelser inden for din synsvidde. Forkerte trim ikke se godt ud, så hvis du beslutter at ændre farven i ét rum, medmindre det har døre, at du holder lukket, planlægger at genfremstille alle trim.

•IDENTIFY hvilken type finish er på din maling. Latex og akryl maling vil ikke overholde oliebaseret maling. Så hvis trim du maler der males med en oliebaseret maling, skal du bruge en anden oliebaseret maling til at bruge over det.

•Consider en oliebaseret maling hvis du er på udkig efter holdbarhed, i værelser badeværelser og køkkener. Oliebaseret maling tager længere tid at tørre, men hærder meget godt og går meget glat.

•Vælg en latex eller akryl maling hvis du har brug for noget, som tørrer hurtigt, er let at bruge og renser let. Latex maling gå ikke så gnidningsløst som oliebaseret maling, så skal du være omhyggelig med ikke at efterlade penselmærker.

•Visit din lokale maling eller hjem forbedring butik og spørge eksperterne, hvis du har nogle dvælende spørgsmål. De kan rådgive dig, hvilken type maling ville bedst passer til dine individuelle behov.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com