Hvordan at vælge den Trim farve til et hus

September 3

Farven på trim, du vælger til dit hjem er nøglen til at gøre den udvendige stå. Der er en bred vifte af farvemuligheder at vælge imellem; at finde den ene, der virker for dit hjem, afhænger af det materiale, der anvendes til at konstruere dit hjem, flere farver findes i materiale og indretning og hvordan dristige og kreative du ønsker at være.

Instruktioner

•Consider klima, du lever. Fordi du måske har brug for mere tunge male mærke hvis du bor et sted hvor det er sommer eller vintrene er særligt barske, dine indstillinger for farver kan være begrænset af brand eller maling type. Derfor, at finde en farve, der vil også rumme op godt i ydre betingelser bør være en prioritet.

•Klik gennem home decor magasiner til spot hjem trimmer der appellerer til dig. Chancer er, du ikke gonna være i stand til at overveje hver farve til rådighed for dit hjems ydre trim. Ser man gennem home decor magasiner kan inspirere dig til at prøve en farve du kan har aldrig overvejet. Desuden, disse typer af publikationer er en store informationsmæssige ressource for nye maling brands og virksomheder.

•Tag et digitalt foto af dit hjem, uploade den til din computer og bruge maling imaging software til nogle forskellige muligheder. Der er mange forskellige typer af software og Web-baserede applikationer, der tillader dig at uploade et billede af dit hjem og lege med forskellige male muligheder, herunder trim farve muligheder. De fleste maling producenter har denne software til rådighed via deres hjemmeside, herunder Benjamin Moore, en populær maling mærke.

•Vælg en skygge variant af den vigtigste maling farve i dit hjem. Dette er den mest almindelige måde at afgøre om en trim farve til dit hjem. En lysere eller mørkere nuance af dit hjems primære farve vil give en supplerende appel til trim. Men dette er den mere konservative rute; du kunne prøve noget mere kreative og vælge en helt anden farve til ekstra pizazz. Det er vigtigt, at du vælger en farve, som du er tilfreds med versus lovlydige af traditionelle designprincipper.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com