Hvordan at vælge en beholder for blomstermotiver arrangere

July 22

"Du kan aldrig have for mange blomster!" er en fælles udtryk for mange mennesker, der elsker at fylde deres huse med frisk skåret buketter. Uanset om de er tusindfryd, vilde blomster, roser, fresia eller eucalyptus, tilføje blomsterdekorationer en perfekte strejf af naturlige skønhed rundt i hjemmet. For at gøre mest muligt ud af din blomst arrangement, er det bedst at følge nogle få regler, når du vælger en vase eller en container for dine blomster.

Instruktioner

•Measure størrelse og højde af din blomst arrangement. Bestemmer højden af den højeste bloom, og måle bredden af buketten når du flok sammen stilke. Vasen, sig burde være 1/2 højden af den højeste blomst, og bunden af vasen bør være 1 til 2 inches bredere end på bundter buket. De højeste blomst skal være mindst 3-4 inches over toppen af vasen.

•Vælg form af din container. Høj, tynd buketter brug for smalle containere. Riflet containere smalle på halsen før åbning igen ved mundingen af vasen, så buketten kan overlappe lidt over kanten. Bud vaser er meget små, og er nyttig når arrangere mindre eller færre blomstrer. Rektangulære vaser med lige, rektangulære munde er egnet til kunstnerisk blomsterdekorationer af erklæring blomster som tulipaner eller liljer. Store, voluminøse blomsterdekorationer bør placeres i robust cirkulært containere med lidt indsnævret hals.

•Look for en overfladestruktur, der supplerer blomster af dit arrangement. Nogle valg er farvet, klar eller skåret glas; farvet keramik, porcelæn, eller kobber eller andet metal. Kigge efter en farve og tekstur, der trækker beskuerens øje opad, til blomster, uden tørner sammen med blomsterne selv. For eksempel, hvis blomster af dit arrangement er lys og delikat, som krydderurt, ville en glasbeholder være bedst egnet. Hvis dine blomster er tungere i naturen, såsom roses eller solsikker, vil en keramik vase supplere den større blomstrer. Klart glas containere gør en smuk erklæring når parret med enkle, smukke stængler som dem af tulipaner. Uanset farve eller overflade, du vælger, Sørg for at det ikke kollidere med blomsterne, som de er en reel opgørelse af arrangementet.

•Look rundt i huset til andre beholdere som et alternativ. Mason Krukker gøre smukke vaser for tusindfryd, tulipaner eller black-eyed Susans. Fisse piletræer eller andre langstilkede planter ser elegant og rustik, når de placeres i et tomt glas mælk flaske eller vinflaske.

Tips & advarsler

  • Du kan finde masser af vaser med mere variation og karakter, ser på sparsommelighed butikker eller antikvitetsforretninger. Antikke butikker også ofte bære blå og grønne antikke flasker, der gør smukke blomstervaser.
  • Mason Krukker kan ofte findes i pakninger med 12 på økologisk købmandsforretninger, hvis du er ved at arrangere for en særlig begivenhed.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com