Hvordan at vælge en el-kørestol

July 27

Hvordan at vælge en el-kørestol

Power kørestole er dybest set El i stedet for manuel. Det betyder, at brugeren ikke behøver at flytte kørestolen manuelt. Hele el-kørestol kan flyttes med et tryk på en knap. Ikke alle magt kørestole er dog den samme. Der er forskellige funktioner, der er til gavn for brugere med forskellige behov. Du skal også overveje den overordnede kvalitet af en el-kørestol, før du vælger.

Instruktioner

Kørestol strømstyring

•Figure, hvor du vil bruge din power kørestol oftest. Nogle magt kørestole er mere velegnet til udendørs brug, mens andre er bedre til indendørs brug. Den type du vælger vil afhænge af hvor du planlægger at bruge den.

Dyrknings forskellen mellem midt hjulet og baghjul magt kørestole. Midt hjulet stole har tre sæt af hjul, gør venderadius mindre for let manøvrering. Baghjul magt stole, men har tendens til at være mere stabil og er bedre egnet til tungere mennesker.

•Være meget opmærksom på størrelsen af de magt kørestole vælger du fra. Du skal være i stand til at sidde komfortabelt, men det skal også passe gennem den smalleste plads du planlægger at bruge det i, såsom din hoveddør.

•Look for power kørestole, der kan skilles ad hvis du planlægger at transportere det i bagagerummet på en bil eller gemme det et sted i dit hjem.

•Look på vægtgrænser for power kørestole du overvejer. Hver kørestol vil have en anden vægtgrænse. Din vægt skal komme inden for denne grænse for funktionen POTENS til at arbejde ordentligt.

•Kontrollér ud el-kørestol dig selv før du køber den. Sørg for, at sædet er komfortabelt og at du nemt kan nå alle kontrolelementerne. Kontrolelementer kan variere, så greb joysticket for at se, hvis det ligger i et behageligt sted på armlænet. Sørg også for, at joysticket kan gøre ture strømniveauet indebærer, at det kan. Hvis du ikke kan teste kørestolen før du køber det, begrænse søgningen til indstillinger med returneringsregler. Selv hvis du køber din kørestol online, vil det gavne dig at opspore model på en butik, der vil lade dig teste det før ordreafgivelsen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com