Hvordan at vælge en farve til køkkenet

March 14

Hvordan at vælge en farve til køkkenet

At vælge den rigtige farveskema for et køkken kræver at studere funktionen af selve rummet og bestemmelse af den stemning, du vil angive. Lære at mikse og matche farver er et vigtigt element i at designe farver ordninger. Til sidst, de farver du vælger, vil afgøre den bedste atmosfære for hvert værelse og design vil enten øge køkkenets dybde eller blive en løsning for komfort, warmness, kølighed eller lysstyrken på dagen.

Instruktioner

Skabe den stemning, du ønsker For køkkenet

•Undersøg følelsesmæssige funktioner i køkkenet. Hvis du er en stor kok, så du kan have en masse trafik ind og ud af køkkenet For eksempel, i soveværelset, kan du oprette en følelse af varme og komfort for at sove, så vælge maling og farvede møbler indretning, der inspirerer følelsen er altafgørende. Dit syn kan være at sætte fut i at køkkenet og give det en frisk, ny, sprød tilgang ved at tilføje cool og lyse farver.

•Hvad type af atmosfære gør du forestiller dig til køkkenet? Hvis gule er alt for fed til at fremhæve i køkkenet, skal du vælge en mere stille gengivelse af lysstyrke eller en blødere version af denne farve. Hvis du beslutter at gå til en dristigere farve, såsom rød til at fremmane følelser af sjov, derefter bruge mere subtile farver, såsom beige, på træværk, gulve og møbler i indretningen. Pålægge en balance mellem farver ved hjælp af matchende farver og dekorationer til at skabe en harmoni af farveløsninger. Kontroller, at alle farverne, der passer godt sammen.

•For at producere laid-back virkningerne af komfort og varme, skal du bruge farver som orange, grøn, brun og rød. Disse farver giver også rummet en mere afslappet stemning og indtryk af at være et mindre rum. Frisk, cool og revitaliserende farver som hvid, blå, guld eller gul, giver værelserne en mere luftig fornemmelse og invitere solskin, sammen med åbne rum, i atmosfæren. Husk, når du blander lysere versioner af disse primære farver, bliver de subtile i udseende, blødgøring atmosfæren. Mørkere versioner giver en dristigere erklæring.

•Sæt sammen en komplet udsmykning plan for køkkenet. Planen skal indeholde farve-matching møbler, apparater, gardiner, tæpper, billeder, tabel indretning og stol tilbehør. Besøg møbler showrooms og forretninger at få en fornemmelse for slags tilbehør, du bliver nødt til at gøre dit køkken udsmykning plan en succes.

•Der er mange producenter, der leverer farveprøver til at hjælpe i dit valg af matchende farver. Tjekke de lokale hjemme forbedring butikker og gå til departementet maling til farveprøver, før du vælger farver eller købe malingen.

Tips & advarsler

  • Studere fotografier i magasiner som hjem og haven, familien og andre boligtekstiler magasiner. Opsøge en lokal indendørsarkitekt for råd og ideer om hjem udsmykning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com