Hvordan at vælge en god madras

April 12

Den anbefalede mængde søvn per nat er 7 til 9 timer for voksne. Bruge så mange timer pr. nat på en ubehagelig madras kan forlade dig følelsen træt, unrefreshed og kan forårsage tilbage skade. Hvis du er i markedet for en ny madras og vil være sikker på, du køber en god en, overveje nogle madras købe tips og råd.

Instruktioner

•Etablere et budget for din madras. Madrasser kan variere fra meget billige til meget dyre, afhængigt af typen, mærke og materiale. Bestemme, hvor meget du er villig til at bruge. Dette vil indsnævre din søgning, og cut timer forsøger at finde den perfekte madras.

•Decide hvad størrelse madras du har brug for og hvilken størrelse vil passe ind i dit soveværelse. Der er seks almindelige størrelser af madrasser, lige fra twin størrelse til California king.

•Indstil detaljerne for din madras. Hvis du sover på hårde overflader, kigge efter et forår-rullet madras, som har bredbånd placeret tæt på hinanden. Hvis du sover på blødere underlag, overveje at købe en pude-topmadras eller endda en vandseng. Hvis du og din betydelige andre har forskellige ønskede niveau af komfort, ser til at købe en sove antallet madras. Det er også vigtigt at beslutte, om et bestemt mærke eller materiale er vigtigt for dig.

•Test madrassen. Når du ved, præcis hvad du leder efter i en madras, prøve dem. Besøge lokale madras butikker, og tilbringe nogle gang siddende og liggende på madrassen. Du kan finde, at visse madrasser ikke er så fast eller så blød som du ønsker. Du kan også finde, at du har brug for en større madras end du troede.

•Når du ved hvilken madras du ønsker, shoppe rundt for pris og garanti. Forskellige butikker tilbyder forskellige priser. Shoppe rundt og få de bedste tilbud kan du finde på din perfekte madras.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com