Hvordan at vælge en granit bordplade

September 11

Hvordan at vælge en granit bordplade

Forskelle i granit typer bestemmes af den måde granitten er færdig. Det kan variere fra poleret til finpudset, flammede til børstet. Hver finish giver granitten forskellige karakteristika og skabe en interessant dekorative look. Farven er også en vigtig overvejelse, når du vælger typen af granit hensigtsmæssig til design.

Instruktioner

•Der er et væld af farver i granit til at passe din indretning. Brun og beige er de mest populære valg for en granit bordplade. Neutrale farver vil nemt supplere andre farver, du kan bruge i dit hjem, bevare et klassisk look i mange år. Disse farver giver en klassiker, beroligende valg og vil ikke gå ud af stil.

•Der er forskellige finish til granit. Et populært valg er Poleret finish. Denne finish vil give dit hjem en formel, poleret look og er fælles for brug i køkkener. Poleret finish er nemme at vedligeholde. En finpudsede finish er en mulighed for din granit bordplade, for et mindre formelle, casual look. Det er en glat finish, men mindre skinnende end en poleret granit. Finpudsede granit finish tendens til at vise pletter mere end skinnende finish.

•Der mulighed at overveje for din granit bordplade er flammede finish. Granit er udsat for ekstrem varme efterfulgt af en hurtig nedkøling. Denne finish er oftest bruges i kommercielle applikationer.

•Whatever farve og finish du beslutter at gå med, rådføre sig med en designer til at vælge den bedste granit til dit design program. Granitbordplader giver en langvarig, robust overflade til dit køkken eller bad, og vil fortsætte med at give nydelse og skønhed til dit hjem for kommende år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com