Hvordan at vælge en injektionsmørtel farve til Backsplash

September 14

En backsplash er en flise installation på væggen i dit køkken eller badeværelse, mellem tælleren og kabinetter. Backsplashes findes også over køkkenet komfur, under kølerhjelmen. Builders bruger injektionsmørtel til at udfylde hullerne mellem fliser i en backsplash, og denne injektionsmørtel kan komme i mange forskellige farver. Når du vælger en backsplash injektionsmørtel farve, er det vigtigt at overveje kvaliteten af installationen samt den samlede indretning af rummet.

Instruktioner

•Look over flise backsplash installationen og kontrollere for eventuelle mangler som revnede fliser, skæve fliser eller dårlig afstand. Hvis du opdager mangler i installationen, skal du vælge en injektionsmørtel farve, der passer til flise farven. Dette vil hjælpe skjule udseende af ufuldkommenheder.

•Vælg en hvide injektionsmørtel hvis du ønsker den mest traditionelle ser og har et godt installeret backsplash.

•Vælg en injektionsmørtel farve, der komplimenterer indretningen af din plads til en mere moderne look. Sørg for, at farven er lysere end flisen. For eksempel, hvis dit space er tung på de brune og grønne accenter og du har valgt en sage grøn backsplash, vil en lys tan injektionsmørtel supplere pladsen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com