Hvordan at vælge en maling farve for en lille soveværelse

December 9

Hvordan at vælge en maling farve for en lille soveværelse

At vælge en maling farve i et rum kan være en udfordring. Du skal tage en række faktorer i betragtning, såsom rummets eksisterende indretning, tilstand af vægge, mængden af lys og formålet med rummet. Disse overvejelser holder stik for et lille soveværelse. Malingen farve du vælger til et lille værelse vil have en betydelig indvirkning på udseendet af rummet, når det er gjort. Forkert maling farvevalg når du maler et lille soveværelse vil gøre rummet ser mørk og deprimerende. Den rigtige maling farve vil bringe et lille soveværelse til liv og gøre det føles varm og hyggelig eller munter og indbydende.

Instruktioner

•Vælg en lysere nuance af maling til små værelser. I de fleste tilfælde vil boligejere at gøre rummet ser så stort som muligt. En effektiv måde at gøre en lille soveværelse ser større er at bruge en lys farve maling. Den lettere maling, jo større værelse ser. Jo mørkere maling, jo mindre plads vises. En god tommelfingerregel, når picking en maling farve er at finde den farve du ønsker og derefter gå to nuancer lysere.

•Tag i betragtning formålet med rummet. For eksempel overveje en lys pastel, såsom en bløde gule, bleg pink eller meget lys blå, hvis udsmykning en børnehave. Mange off-white maling vil have en antydning af farve og kan give dig alle den farve, du har brug for. Spørg din maling butik til en brochure "hvide." En blød gul eller varm off hvid maling farve med en varm og hyggelig fornemmelse at rummet. En blød blå maling vil give din lille soveværelse et køligere look.

•Consider soveværelset belysning situation. Naturlig belysning i et lille rum spiller en stor rolle i malingen farvevalg, især hvis du ønsker at gøre i soveværelset, ser større. Et værelse på sydsiden af huset, der modtager masser af sol vil være naturligt, varm og indbydende. Et lille værelse i kælderen eller på nordsiden af huset, der får lidt naturlige lys vil har brug for al den hjælp, det kan komme fra en varm maling farve.

Tips & advarsler

  • Besøg din lokale maling butik for maling farve prøver og ideer
  • Købe en stikprøvestørrelse at prøve før du køber nok maling til hele rummet
  • Pick og farve, men køber det to nuancer lysere

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com