Hvordan at vælge en maling farve til et hjemmekontor

April 26

Hvordan at vælge en maling farve til et hjemmekontor

Når dekorere et hjemmekontor, skal du overveje en række faktorer. Mens du ikke vil have plads til at være så kedeligt det sætter dig til at sove under forsøget på at arbejde, kan ikke du også oprette sådan en pulserende, plaskende miljø at du har svært ved at koncentrere sig om arbejdet ved hånden. Andre overvejelser, som rummets størrelse og lys niveauer, påvirker også hvilken farve skal du vælge når du maler dit hjemmekontor.

Instruktioner

•Consider størrelsen på dit kontor. Mange husejere bruge en lille soveværelse for deres kontorlokaler. Hvis dette er tilfældet, skal du vælge en lys maling farve, og huske, at hvad der synes at være lys på en maling prøve vil sandsynligvis synes mørkere når der dækker en hel væg.

•Consider mængden af lys i rummet. Ligesom dybde af farve, mængden af lys vil have indflydelse på hvordan åbne og luftige værelse føles eller hvordan mørke og dystre det vises. Hvis dit hjemmekontor plads har store vinduer og masser af naturligt lys, kan du bruge næsten ethvert lys skygge. For en afslappende miljø bruger blege farver, men du kan bruge cool eller varme farver i et solrigt rum. Hvis på den anden side dit hjemmekontor modtager lille naturlig belysning eller det er på den nordlige side af dit hjem, med alle midler, bruge en varm farve, såsom gule, gul-grøn eller off white med en gul base. Holde dybde af farve lys. Anmode om en brochure fra din lokale maling butik, der indeholder alle hvidvine. Du vil blive overrasket over hvor meget farve der er i nogle hvide nuancer.

•Find et stykke kunst arbejde eller møbler rundt at basere dit farvevalg. Nu, du har besluttet dybden af farve og om det skal være varm eller kold, kan du overveje dine møbler eller et stykke kunst du gerne gøre omdrejningspunktet for rummet farve. Hvis du har møbler i naturtræ, bruge en varme off-white. Hvis du har glas og sølv, prøve noget i de lyse grå toner til et mere moderne look.

Tips & advarsler

  • Afhente maling farve brochurer på din lokale maling butik eller hjem forbedring center for ideer.
  • Se gennem magasiner og websteder, hvor du kan studere billeder af hjem kontorer og ser på deres væg maling farvevalg.
  • Købe en prøve af den maling, du tror du kan lide og prøv det før du køber nok maling til rummet.
  • Må ikke undervurdere betydningen af dit hjemmekontor indretning. Det vil have en indflydelse på din komfortniveau i rummet, selvom du ikke er klar over det.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com