Hvordan at vælge en maling farve til et soveværelse

May 19

Hvordan at vælge en maling farve til et soveværelse

At vælge en maling farve til soveværelser virker som en skræmmende opgave, fordi dette er et sted, hvor du tilbringer så meget tid. Men det er ikke så svært, hvis du nøje overveje, hvad du ønsker fra rummet og hvordan det vil gå med resten af dit indretning. Tage din tid, når du vælger farver, og konsultere indretning magasiner og online-ressourcer til at få ideer til det udseende, du ønsker at opnå.

Instruktioner

•Decide hvilken slags tone du vil angive i soveværelset. For eksempel, kan kølige farver gøre soveværelse føle sig rolig og afslappet, mens varme farver giver en romantisk stemning. Varme farver vil også gøre et rum føler varmere i et køligt klima, mens kølige farver har den modsatte effekt.

•Consider nuance af farven. Lys nuancer er mere fleksible og arbejde i værelser i forskellige størrelser, mens mørke eller fed nuancer arbejde bedre i store værelser, værelser med god belysning og værelser med en dramatisk udsmykning.

•Vælg hvor mange farver du vil medtage i rummet. For eksempel, kan du have to farver, en til trim og en til væggene. Tre farver arbejde hvis du tilføje stenciling, mønstre eller vægge med flere toner, og fire eller flere farver arbejde hvis du har en fed accent væg plus flere farver på de andre vægge. Normalt, jo færre farver rummet har, de mere subtile udseendet, men hvis du bruger flere lyse farver, kan du stadig opnå en dæmpet look.

•Consider møbler du allerede har i rummet og se om du kan trække sammen et kig ved at supplere maling med de eksisterende farver. For eksempel, hvis du har smedejern møbler, kunne du male dine vægge med terracotta farver til at opnå en Old World look. Hvorimod hvis du har klassiske hvide møbler, kan du opnå en fransk land look med pastel eller off-white vægge.

•Prøv ud din maling valg ved at købe prøver og male dem på væggens overflade. Se hvordan farverne arbejde i din belysning før du foretager din endelige beslutning. Ved at male en stribe af farve på væggen, får du en bedre idé om farven end du ville fra de lille farveprøver uddelt af maling-producenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com