Hvordan at vælge en vægfarve

July 3

Dit valg af en vægfarve bør afspejle din personlige præferencer for farve og den samlede hus farve ordningen samt rummets naturlige lys. Paint er en billig udsmykning fix, så du ikke behøver at leve med en væg farve valg fejl. Men før du vælger en vægfarve, overveje dine muligheder.

Instruktioner

•Visit et hjem gemme og tjek de tilgængelige fra forskellige maling producenter farvepaletter. Indsamle et udvalg af farveprøver i familien farve, der interesserer dig. Målet for mindst 4 farveprøver fra hver farve familie.

•Opret farve overvejelse bestyrelser i hjemmet ved at lime farveprøver i samme familie på enkelte ark 8.5x11 tommer hvidbog som bærbare papir. Hænge disse overvejelser farvesider tæt sammen på den samme væg i rummet skal males, ved hjælp af gennemsigtige tape. Du vil besøge denne mur flere gange i løbet af dagen at se, hvordan farverne ser ud i forskellige grader af naturligt lys.

•Start på en væg, der modtager en masse direkte sollys. Bemærk din favorit farver fra denne direkte sol test ved at gøre en markering ved siden af farveprøven. Tilbage til rummet senere på dagen hvor det naturlige lys i rummet har ændret, og igen opmærksom på dine favoritter med markeringerne.

•Den næste dag, flytte din farve behandling boards til et område af rummet, der får lidt naturligt lys. Sætte et flueben på den farve, der er mest tiltrækkende i dette lys. Tilbage til væggen senere på dagen og igen opmærksom på din yndlingsfarve. Du skulle nu have en god indikation af hvilke farver du foretrækker blandt de tilgængelige indstillinger. Smid væk eventuelle farveprøver med ingen Afkrydsninger som du nu ønsker at udsætterkøer ned din overvejelse indstillet til to eller tre muligheder.

•Return til dit hjem butik og købe stikprøver af de farver, du kan lide samt flere små pensler. Male en 12 x 12 tommer kvadrat af hver farve ved siden af hinanden på direkte sol væg og på den mørke væg. Vende tilbage til rummet flere gange i løbet af dagen. Stå to fødder tilbage, og vælge en favorit. Flytte til den fjerneste del af rummet og vælge en favorit. Ved at gøre flere synet besøg og foreløbige beslutninger, vil du har indsnævret dit valg af en farve til rummets vægge, som du kan lide i ethvert lys.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com