Hvordan at vælge farve til væggene ifølge Feng Shui

October 29

Hvordan at vælge farve til væggene ifølge Feng Shui

Feng shui er den gamle kunst balancing chi eller energi i dit hjem. Det omfatter mange aspekter af dit hjem, herunder farve, for at generere den mest harmoniske liv for dig og din familie. En del af at gøre dit hjem sund er at vælge de rigtige farver til dine vægge. Dette kan synes som en vanskelig opgave, men det bliver nemmere, når du ved hvilken slags humør du ønsker at fremkalde i hvert værelse.

Instruktioner

•Vælg farver, der vil afbalancere energien i rummet. Du ønsker ikke din plads til at være domineret af en enkelt farve eller det vil føles kvælende. For eksempel kan for mange jordfarver gøre et rum føler for tung. En god måde at skabe balance mellem jordfarver er at gå med farver, der er lys og luftig. Jordagtige brune skal parres med blå himmel og vand. Lys nuancer af blå eller grå vil lysne et område og puste nyt liv i den. De opfordrer også følelser af udforskning og eventyr.

•Vælg beroligende farver for de rigtige værelser. Nuancer af grå og sort er beroligende, invitere resten og berolige følelser men hvis de findes i din indretning, du måske ønsker noget lidt anderledes på dine vægge.

•Suit dit humør. Nuancer af røde sted energi ind i et værelse og farver, der forbedrer denne energi er gule og guld farver. Du kan ikke bruge en fed rød farve på dit soveværelse vægge, medmindre du ønsker at holde rummet fyldt med energi på alle tidspunkter. Et bedre valg for et soveværelse ville være en beroligende nuance af blå.

• Fremme fysisk og mental healing med nuancer af lilla og lavendel. Disse farver også generere en rolig og åndelig fred. Denne farve er en god mulighed for soveværelser, læsning værelser eller værelser hvor besøget finder sted.

•Vælg hvid for tillid og renhed. Hvid kan synes som en kedelig farve, men i feng shui, det repræsenterer en rolig atmosfære, især når det anvendes med guld og sølv, ifølge den åndelige Feng Shui hjemmeside.

•Vælg blå for energi. Blå vægge med sort decor skabe en dejlig energi i rummet, hjem og have tv.

•Tilskynde healing og kreativitet med grønne nuancer. Turkis, en kombination af blå og grøn, er et godt valg for værelser hvor der er en hel del af bevægelse går på, såsom køkkener og underholdende værelser.

•Forøgelse et værelse energi med gul, der kan bringer en følelse af håb og stabilitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com