Hvordan at vælge farver for en Front veranda på et Cape Cod hus

December 6

Hvordan at vælge farver for en Front veranda på et Cape Cod hus

Den traditionelle Cape Cod-stil hus har sin oprindelse i den tidlige engelske bosættere af Cape Cod, der baserede deres designs på bindingsværkshuse i England. Resultatet var en og en halv historie sommerhus med stejle tagene, en symmetrisk forvæggen med centrallås og minimal udvendige dekoration. Denne mangel på ornamentik gør at vælge den rigtige farve til en verandaen et vigtigt valg i tilpasning af dit hjem.

Instruktioner

•Consider resten af dit hus. Træ grundlaget for alle Cape Cod-stil huse, de kan males enhver farve under solen, men dette bør danne grundlag for din front veranda dekoration. Hvis du har en pink house, ville maleri det grønne sandsynligvis være en dårlig idé. I stedet Vælg en farve, der enten svarer til eller supplerer resten af dit hus.

•Vælg en farve du er glad for at være omgivet af. Hvis din veranda er lille og du vil kun passerer igennem, kan det være så særpræget, som du vil, men hvis det er en større stil, veranda, hvor du kan tilbringe en masse tid, en undertrykkende farve kan være for meget at bære. Hvis du har planer om at bruge en masse tid i din veranda, neutral, kan mindre undertrykkende farver være en bedre løsning.

•Wander kvarteret. De fleste Cape Cod huse er bygget sammen og vil dele de samme arkitektoniske træk. Ved at kigge på dine naboer design, kan du se hvad der virker og hvad der ikke gør. At måde ikke vil du gentage deres fejltagelser og du kan komme væk inspireret.

•Think af Cape Cod historie. Denne stil udviklet på baggrund af colonial opfindsomhed i at tilpasse de lokale ressourcer til deres behov. Din front veranda kan derefter fejre dette ved brug af colonial farver, som var decideret jordnær og utrolig særpræg. Eksempler ville være dyb rød, grøn, brun og gul. Da de fleste Cape Cod huse er temmelig nondescript, din veranda er en mulighed for at gøre det levende og fejre fortiden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com