Hvordan at vælge farver for et L-formet rum

January 2

Hvordan at vælge farver for et L-formet rum

Valg af maling og stof farver for en L-formet værelse tilbyder udfordringer, såsom at finde en måde at holde de to rum sammenhængende mens stadig føle sig som separate rum. Overvejer et par faktorer, såsom hvor forbundne du ønsker rum til at føle, kan gøre jobbet lettere og hjælp du ender med en smuk plads, der flyder fra den ene ende til den anden.

Instruktioner

•Find din inspiration. Du kan finde en vase eller maleri med farver du elsker, eller endda basere dit værelse off et stykke stof eller en artikel i tøj. Henvise til den i farver eller mønstre som du designer dit værelse.

•Consider hvordan du ønsker plads til at føle. Hvis du ønsker det at føle mørke og hyggelige, finde en varm, dyb farve fra din inspiration stykke at male væggene. Hvis du ønsker det at føle lyst og luftigt, kigge efter kølige, lyse farver som blå eller grønne.

•Consider din L-formet rum. Hvis du vil værelser at føle separat, skal du vælge to koordinerende farver. Male alle, men en eller to vægge den vigtigste farve, derefter vælge accent farven for en eller to accent væggene i det mindre værelse. For eksempel, i en L-formet stue/spisestue, kan du vælge beige til stuen, og en dyb rød til en accent væggen i spisestuen. At gøre værelser flyde lettere, male begge værelser den samme farve.

•Hvis du valgte at bruge to farver, afhente accent vægfarven i hovedrummet. For eksempel, echo dyb rød til spisestue accent væg i en pude eller to i sofaen. At gøre rummet føler sammenhængende, så prøv at gentage farver fra et værelse i den anden. Begge værelser bør have en lignende, komplementære farvepaletten.

Tips & advarsler

  • Overvej at bruge komplementære farver fra en maling farveprøve. For eksempel, vælge den mørkere farve i et rum, og flytte op en eller to farveprøver på maling chip til anden stue.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com