Hvordan at vælge farver for nødlidende kabinetter

November 12

Sørgeligt din frysere er en proces, der gør skabene ser ældre og mere antikke. Du bruger typisk to forskellige farver, med en skygge der tjener som den grundmaling og top skyggen fungerer som den primære farve. Malingen er nødlidende, som giver mulighed for at dele af den første farve skinne igennem top coat. De to nuancer skal arbejde med de eksisterende farver i dit køkken eller dekorationer bruges rundt i lokalet. Tricket er at vælge farver, du kan lide, da du vil leve med farverne i fremtiden.

Instruktioner

•Look omkring din køkken og lave en liste over de primære farver og nuancer på værelset. Indeholde farverne på væggene, gulve, enhver belægninger på gulve, vindue belægninger, trim nuancer, illustrationer og dekorationer fundet i køkkenet.

•Visit din lokale hjem forbedring butik og udvælge maling farveprøver og prøve maling farver, der arbejder med de eksisterende farver i rummet. Vælg farver et par nuancer lysere og et par nuancer mørkere end farverne i rummet, som malingen kan se anderledes afhængigt af belysningen i rummet.

•Pick en neutral nuance som top coat til din frysere, såsom creme eller mørkegrøn. Husk, at denne farve vil dominere rummet, især hvis du har en væg af kabinetter eller kabinetter er store. Male et par prøve farver på kabinetter, til at bestemme den nøjagtige nuance til at bruge.

•Anvend en lysere farve som grundmaling til kabinetterne. For eksempel, hvis du har røde eller turkis accenter og dekorationer rundt i køkkenet, derefter bruge denne skygge som grundmaling på skabene. Kun en lille mængde af denne farve viser gennem på de nødlidende kabinetter, som holder den lysere farve fra overvældende rummet.

•Opt for to nuancer af træ plet, for en mere neutral udseende, der ser ud som om træet naturligt alderen. Fordelen ved at bruge træ pletter er at nuancer arbejde med forskellige dekorationer og stadig passer hvis du ændre typografien i køkkenet. Vælg to farver, der er lidt lignende, ved hjælp af en lidt lysere farve som den grundmaling.

Tips & advarsler

  • Forlade maling prøver på skabene for et par dage, hvilket giver dig en chance for at vænne sig til farverne og bestemme de bedste valg for dit hjem.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com