Hvordan at vælge farver til en Baby Girls Planteskole

September 26

Når det kommer til at vælge farver til din baby pige børnehave, er himlen grænsen. Med så mange forskellige farvekombinationer at vælge imellem, er der ingen grund til at have en bubble gum pink værelse hvis det ikke er din stil.

Instruktioner

•Think pink. Der er hundredvis af forskellige nuancer af pink at vælge imellem, og hver bærer en forskellige følelser og følelse. Lyse nuancer fut i et rum og vil fungere godt med sorte accenter for en fransk puddel motiv, mens bløde lyserøde gå godt med nogle grønne accenter eller endda andre nuancer af pink. Hvis du planlægger at have to farver i børnehaven, gå med en lysere farve på toppen af en mørk skygge af pink.

•Tag et moderne synspunkt. Chokolade brun bruges en masse i disse dage i home decor, og lys pink og chokolade går godt sammen. Søger en krybbe sæt, der har begge farver sammen, og bygge omkring som resten af indretningen.

•Kontrollér en erklæring med lilla. Lilla maling med hvide accenter er en dejlig kombination for en pige børnehave og et godt alternativ til pink. Vælge hvide nitter sengetøj for strøelse med nogle fine lilla blomster gardiner til en virkelig smuk look.

•Mix det op med greens. Pastel grøn og engelsk te grøn fungerer godt sammen med både pink og lilla og gøre store markeringsfarver. Brug møbler eller gardiner til at bringe grøn i børnehaven.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com