Hvordan at vælge farver til et hus

March 22

Hvordan at vælge farver til et hus

Med alle de muligheder, der er tilgængelige, kan hvis du vælger den rigtige farve maling til interiør eller eksteriør i dit hjem føles som en stress-fyldte udfordring. Til at begå en fejl, købe en stikprøve af maling og anvende det til en stor del af din væg eller udvendig. Observere farven i et par dage under forskellige lysforhold og derefter vil du vide, hvis det er det bedste valg for dig. Og husk, det er kun maling.

Instruktioner

Valg af indvendige farver

•Vælg farver, som du kan lide. Uanset om du vælger farver, der er specifikke for æra eller arkitektoniske stil i dit hjem, eller hvis du trække farverne fra en yndlings stykke kunst eller møbler, det vigtigste er, at nyde du og din familie levende med de farver, du vælger.

•Consider dine møbler. Vælg mere neutrale nuancer maling, hvis du har en bred vifte af farverige møbler stykker, eller tilføje farve til væggene, hvis alle dine møbler er i de samme nuancer af beige og tan.

•Vælg nuancer, der er den samme intensitet og farve værdi, når du bruger mere end én farve for de offentlige rum inde i dit hjem. Hvis du bruger en pastel skygge i stuen, skal du bruge pasteller i alle værelser, der har forbindelse til stuen. Ved hjælp af denne regel, kan du blande en række farver, og de forbliver sammenhængende, fordi de er de samme farveværdi.

•Skabe mere lys og visuel plads i et lille værelse ved at vælge en lys farve; Reserve mørkere nuancer for værelser med masser af naturligt sollys. Husk at de fleste maling ser mørkere på dine vægge, end de gør på en maling chip under de fluorescerende lys i dit hjem forbedring center.

•Paint trim, døre og lofter i lysere nuancer af dine vigtigste farve, i stedet for skarp hvid. Farve ekspert Jeffrey Becom tyder på, at hvid skaber en utiltalende kontrast med de fleste farver og bør undgås.

Valg af udvendige farver

•Look på de andre boliger i dit kvarter. Dog kan du dit hjem til at skille sig ud, ønsker du ikke at skille sig ud af de forkerte grunde. Vælg en farve, der er sammenhængende med dine omgivelser, herunder natur og arkitektoniske stil af kvarteret.

•Consider farver af byggematerialer du ikke kan eller ikke ønsker at ændre, som tagdækning, mursten eller sten arbejde. For eksempel, hvis du har kul-farvede tagsten og grå sten arbejde, vælge en lys grå nuance af udvendige maling for en monokromatisk virkning eller en lys hvid, hvis du ønsker disse funktioner til at blive mere synlige.

•Paint dit hjem en lys farve hvis du ønsker det skal vises større eller at gøre det mere mærkbar, hvis det er gemt væk bag modne landskabspleje.

•Applicer trim i kontrasterende farver, hvis du har attraktive arkitektoniske elementer at fremhæve. Bruge mere subtile farver, hvis du har brug at bagatellisere akavet overgange eller uattraktive funktioner. Holde design sammenhængende ved hjælp af cool farver for trim hvis du har valgt kølige farver for kroppen af de hjem og varme trim farver til en varm udvendig.

Tips & advarsler

  • Hvis du bor i en planlagt samfund, check med foreningen boligejere før maleri. Nogle HOAs vedligehold en liste over godkendte farver.
  • Vælg flade maling til indvendige vægge med masser af skønhedsfejl, blank maling hvis dine vægge er fejlfri og du ønsker at hoppe en masse lys ind i rummet, og æggeskal, satin eller halvblank for de fleste andre programmer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com