Hvordan at vælge farver til et soveværelse

December 25

Måske du har lige haft det samme kedelige udseende i et stykke tid og har brug for en forandring, eller måske du har lige flyttet ind i et hus og ikke kan lide udseendet af soveværelset. Uanset af hvilken grund, at vælge de farver, du vil bruge i dit soveværelse meget afhænger af din smag. Men selv da, at træffe en beslutning, du kan være komfortable med er en delikat opgave.

Instruktioner

•Dit seng er omdrejningspunktet for hele soveværelset. Den første ting du skal gøre er, få den perfekte sengetæppe for dig. Farven afhænger hvilken type af atmosfære du ønsker at oprette for din hele soveværelse. For en solrig og åbne look, gå med hvide, gule, orange eller lyse lysreflekterende farver. For at gøre soveværelse hyggelig og varm, vælge brun, orange, creme og deep nuancer. Være romantisk og lystne med røde, lilla, pink og andre rosey nuancer. Bemærk at der kan være en bred vifte af nuancer for hver farve, så med et generelt indtryk af de farver, du ønsker i dit soveværelse, gå på indkøb. Afhente en narresut sæt bestående af plader, shams og pudebetræk.

•Ansigt shopping igen, denne gang til gardiner. Det er lettere at afgøre, hvad vil fungere godt med din narresut sæt hvis du tager en fingeret med dig for sammenligning. Når du vælger gardiner, behøver du altid Tilpas farve til farve. Mange dyner har et væld af farver. Noget, der virkelig kan føje dybde til dit soveværelse er hvis du tager den mindste farve i Talsmanden og bruge denne farve til gardiner. For eksempel, måske har du en mørk brun dyne med blok mønstre med broderede dyb lilla kanter. Selv om dyb lilla grænser er næsten ikke-eksisterende, medmindre du studere virkelig Talsmanden, kan du kompensere, ved at få den samme dyb lilla farve i gardinerne.

•Brug hvad du har allerede, finde tilbehør til dit soveværelse, der vil forbedre farverne i dine Talsmanden sæt. Hvis der er andre små farver i din dyne, finde lignende farve elementer til rummet som en lampe skygge, kunst for murene, eller en ren og skær tørklæde til at drapere over bedposts. Bemærk venligst at du stadig matchende farver i at koordinere med seng dyne. Fordi sengen er omdrejningspunktet for plads, ønsker du at accent det. Det er meget fristende at matche elementer til gardiner nu, men det vil ende med at tage fokus fra sengen. Også, hængende elementer bør aldrig være den samme farve som din gardiner. Det vil gøre rummet ser lukket og ensformigt.

•Vælg tapet eller maling prøver. Vælge vægfarven kan være ganske vanskeligt samt lidt permanent medmindre du virkelig nyder arbejdet med redoing din vægge hvert par måneder. Undgå store, fed og lyse mønstre, der kan tage fokus fra din seng og gør det vanskeligt at koordinere med vægkunst. Holde med temaet for rummet. Hvis du vil til hyggelige og har brugt det til at klæde din seng og accessorize, ikke pludselig splash dine vægge med lyse gule. Det vil forlade lokalet følelse skæv, for ikke at nævne skabe forvirring til hvem træder det. Du kan helt matcher din narresut sæt med væggene, men det anbefales ikke. Det kan gøre sengen føles som en kamæleon, forsøger at blande med sine omgivelser.

•Få maling eller Tapetsering og derefter bringe i alle de soveværelse elementer du har købt for at sammensætte rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com