Hvordan at vælge farver til indvendige af din lejlighed

May 15

Redecorating dit condo er en glimrende måde at fremvise din smag, kreativitet og entydighed. Nedenstående principper vil tage lidt øvelse at lære, men hvis du bruger dem du næsten helt sikkert vil ende med en tiltalende kombination af farver til dit hjem.

Instruktioner

Farvehjulet

•Purchase et farvehjul på en kontor-forsyning eller home-forbedring butik. En grundlæggende farvehjulet har 12 farver; Prøv at finde en, der har mindst 24 farver.

•Locate farverne rød, blå og gul på farvehjulet. Disse er de primære farver. Kombinerer de to primære farver skaber en sekundær farve. Blå + rød = lilla; rød + gul = orange; gul + blå = grøn. Kombinere enhver sekundær farve med en af de primære farver ved siden af det opretter en tertiær farve. Eksempler er gul-orange (den primære farve gul kombineret med sekundære farven orange), rød-orange (den primære farve rød kombineret med sekundære farven orange), rød-lilla, blå-violet og så videre.

•Locate komplementærfarver på farvehjulet. Komplementære farver er dem, der direkte overfor hinanden. Hver farve på farvehjulet er et supplement. Analoge farver er farver, der sidder ved siden af hinanden på farvehjulet. Tre analoge farver ville være rød, rød-orange og orange-rød. En treklang af farver består af alle tre farver lige langt fra hinanden på farvehjulet. De tre primære farver er et eksempel på en treklang.

•IDENTIFY varme og kølige farver på farvehjulet. De varme farver køre fra red gennem gul-grøn. De kølige farver køre fra grøn gennem lilla-blå. Varme farver er aktive, energiske farver. Kølige farver er afslappende, beroligende farver.

Et farveskema

•Start ved at kigge på dit tøj. Identificere farverne du kan lide og føler sig rigtig godt i. Disse er de farver, som du bør overveje som grundlag for din farveskema.

•Find det en eller to farver du som bedste på farvehjulet. Nu bruge oplysninger om farvehjulet til at udvikle nogle farveskemaer. Finde den farve supplement ved at finde farven overfor det på farvehjulet. Komplementære farver vise hinanden til deres bedste, så et farveskema baseret på supplerer vil arbejde. Nu finde triad for farven. Et farveskema baseret på en treklang vil også arbejde, som bliver et farveskema baseret på tilsvarende farver.

•Applicer 60-30-10 reglen. Du skal også overveje proportioner af hver farve. En god tommelfingerregel er at vælge en dominerende farve og bruge det på 60 procent af rummet. Brug en af de to resterende farver på 30 procent af rummet. Bruge den tredje farve som en accent på ikke mere end 10 procent af rummet. Ikke alle farver skal være maling. Du kunne male tre vægge i den dominerende farve, den ene væg i den sekundære (30 procent) farve, og betrække en sofa i accent farven.

•Vælg en neutral farve, at du kan lide (hvid, grå, beige, sort). Vælg tre nuancer af denne farve (lysere eller mørkere versioner af den farve, der er oprettet ved at tilføje hvid eller sort farve) som en anden måde at udvikle et farveskema. Bruge disse tre nuancer som din grundlæggende kolorere plan efter 60/30/10 reglen. Denne monokromatiske farveskema kan nemt accent med andre farver, som kan du vælge ved hjælp af strategier af supplement, triade og lignende farver, der er beskrevet ovenfor. Brug de ekstra farver rundt i lokalet i indtræk, tæpper og gardiner. Begyndende med en monokromatisk farveskemaet kunne være en god vej at gå, hvis du ønsker en absolut fail-safe metode til udsmykning din condo.

Tips & advarsler

  • Overveje funktion af din værelser, som du vælger farver. Du vil sandsynligvis ikke energiske rød-orange i soveværelset af et barn, der har problemer med at få til at sove. En afslappende blå-grøn er muligvis ikke den bedste farve til morgenmad krog.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com