Hvordan at vælge farver til væg maling

July 2

Hvordan at vælge farver til væg maling

Ikke blive intimideret af opgaven med at vælge farve til din væg maling. Der er flere ting, du kan basere dit farvevalg på arkitektoniske stil, levende stil og formål for området, samt farveteori og de følelser, du forsøger at fremmane. Du vælger farver til at male dine vægge kan virke svært, men det virkelig kan være en let opgave, hvis du følger nogle grundlæggende tips.

Instruktioner

Arkitektur og levende stil

•Først, finde ud af, hvilken slags arkitektur dit hus har og beslutte, om du ønsker at følge de historiske indstillinger for at style. For eksempel, hvis du maler på ydersiden af et gammelt viktoriansk hus, kan du følge maling farver, victorianske huse var historisk malet. Hvis det er tilfældet, skal du gøre nogle forskning i stil af arkitektur, du har og bruge farverne som dit startpunkt. Du kan få nogle gode oplysninger om arkitektoniske stil på dit lokale bibliotek eller du kan gå til at male producentens hjemmesider for farveskemaer. Behr og Valspar er to, der har denne form for oplysninger. Se nedenfor for nogle links.

•Nu, tænke beboelsesrum, som du opretter med dette værelse eller bygning og beslutte, om der er farve faktorer, du skal følge for at. For eksempel: Hvis dette er et barns værelse, brug farver, som barnet kan lide muligvis bedst eller bruge alle primære farver til at holde det livlig og legesyg. Eller hvis det er en psykolog kontor, der har specialiseret sig i patienter med vrede forvaltningsspørgsmål, ville det sandsynligvis være bedst at stræbe efter "beroligende farver" (mere på følelser af farve i skridt til at følge).

•Nu, beslutte, hvilken slags stil du gerne. Kig gennem blade, bøger eller på internettet på forskellige stilarter af indretning og holde udklip af ting, som du kan lide. Sammenligne disse udklip og finde ud af, hvad den fælles tema. Er der et sæt farver, der synes at appellere til dig, eller er det mere en stil, som du kan lide indretning med fed, lyse farver?

•Tag et kig rundt og iagttage farver i de faste inventar. Er der sten eller træ accenter, der kommer til at holde deres naturlige farve? Hvis ja, vil du vælge farver, der ikke kolliderer med dem. Også tage hensyn til alle apparater, der kommer til at bo eller andre faste ting og være sikker på, at du vælger farver, der vil gå godt med dem.

Kunst og indretning

•Nu vurdere illustrationer eller dekorative stykker, som du vil bruge i området. Er der en farve, som disse har til fælles? Brug dette som udgangspunkt. Prøv at finde mindst én "focal point" for området og bruge de farver, der er i at bygge din farveskema.

•Find farver i alt, hvad der vil være i området--møbler, lys armaturer, planter, blomster, etc.-- og tage til efterretning af farverne i dem.

•Sammenligning hvad dekorative stykker du har med de billeder, som du gemte i indretning at du kan lide og starte at sammensætte generelle farveskemaer baseret på hvad du har og hvad du håber at opnå.

•Vælg hvor mange farver du vil bruge. En god tommelfingerregel for farve er, at du skal bruge mere end tre farver. To af disse farver skal være af samme farve, for eksempel to blues, en lys og en mørkere. Den tredje farve skal være en accent farve.

•Decide hvordan fed du ønsker at være. Brug af en komplementære farve på farvehjulet er en fremragende men fed valg for en accent farve. Komplementære farver er farver, der er modsat hinanden på farvehjulet og dermed bidrage til at gøre hinanden pop. I tilfælde af blues, ville komplementære farve være orange. For en mere afdæmpet udseende bruge farver, der er tættere på hinanden. Med blues, kan stedet for at bruge orange som din accent farve, du bruge lilla, som ligger ved siden af blå på farvehjulet. Se nedenstående links for yderligere oplysninger på farvehjulet og nogle eksempler.

•Decide hvilken slags følelser du ønsker denne plads til at formidle. Vælge de rigtige farver er vigtigt, hvis du forsøger at skabe en stemning for et værelse. Varme mørke farver såsom mørk røde og appelsiner er varmt og lidenskabelig. Gule og røde lyse farver energigivende. Blues og greens beroligende og beroligende. Hvis du er ved at designe et rum til et formål, det hjælper til at holde følelser af farve i tankerne, når du gør det.

At vælge farverne

•På dette punkt bør du have nok grundlæggende oplysninger til at begynde at tænke på nogle farver til din ordning. Gå til din maling butik at vælge farveprøver baseret på disse farver. (Se advarslen nedenfor om farveprøver fra visse mærker). Vælg flere farveprøver i farver, der svarer til hvad du tror, du vil, nogle mørkere nogle lysere, nogle redder, nogle grønnere, etc., indtil du har et stort udvalg af farver i det område, du søger.

•Pick op nogle farve ordningen hæfter mens du er der. I afsnittet farveprøve der er en stor mange brochurer, der hjælper du udvælge koordineringen af farver og give farveprøver baseret på farveskemaer bruger følelser og værelse (soveværelse, kid's værelse, badeværelse, osv).

•Nu tage dine farveprøver tilbage til det sted, som du vil male og se dem i det naturlige lys at boligareal. Du kan bemærke, at nogle farver, som du kan lide under de fluorescerende belysning ikke ser så godt i dette rum. Hvis det er tilfældet, der er afsat maling chips, at du ikke kan lide.

•Carry farveprøver rundt og sammenligne dem til apparater, inventar, møbler og indretning, som du vil bruge og se om nogle maling chips virker bedre end andre. Der er afsat nogen, der ikke virker.

•Når du har indsnævret malingen chips flere som du indkvartering, bruge nogle små stykker klar tape og tape dem til vægge i flere forskellige steder i rummet. Du vil observere belysning i løbet af dagen og den virkning, at belysningen har på disse stykker. Forestil dig farverne individuelt på væggen. Observere, hvordan belysningen ændrer farverne i løbet af dagen og natten og afsætte nogle flere farver, du som mindst.

•På dette punkt, du kan have dine farver valgt, men hvis du stadig ikke kan vælge mellem et par af dem, gå tilbage til maling butikken med dine farveprøver og købe prøve flasker af maling. Disse kan være gjort for dig og koste et par dollars hver. Påfør malingen enten direkte til væggene i store firkanter (mindst 1-af-2-fods rektangulære områder) eller maling store stykker af hvidbogen, lad dem tørre og hænge dem op på væggene. Undertiden vil dem større stykker af maling hjælpe dig med at beslutte, hvad du gerne.

Tips & advarsler

  • Venligst, hvis du føler dig forvirret og frustreret over at vælge en maling farve, skal du huske dette - det er kun maling. Hvis du ender med at hade farven, kan du altid dækker det med noget andet. Have det sjovt med det, få kreative og nyde processen. Hvis du gør, du kan ikke gå galt!
  • Bemærk: Hvis du er på et budget og kan kun købe den billigere maling eller planlægger at købe en bestemt maling mærke, skal du spørge ekspedienten for farveprøver vedrørende det særlige mærke og type af maling. Mange større hjem forbedring butikker er ikke tilladt at blande farver maling fra farveprøver af en brand i et andet mærke af maling. Hvis du løber ind i dette problem og kan ikke få den ønskede i brand ønskede farve, prøv en lokal maling butik--mange gange kontorelever der er bedre i stand til at gøre dette.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com