Hvordan at vælge flise injektionsmørtel farve

November 3

I dage gået den eneste farve valgmuligheder for injektionsmørtel var arbejde hvide. Enhver anden farve var ikke en faktisk forskellige farve af injektionsmørtel men var beskidt injektionsmørtel at behov for rengøring. I dag er der mange muligheder at vælge fra. Vælge en farve til din injektionsmørtel, skal du vælge en, der matcher din farveskema og ikke kolliderer med din flise, balje eller vask.

Instruktioner

•Indstil placering for flisen. Vurdere det farveskema, er til stede på dette sted og holde flise stil og farve, du har valgt i tankerne. Med alle disse ting i tankerne skal du beslutte, om du ønsker farven på injektionsmørtel til at blande eller skiller sig ud som en markeringsfarve. Næsten enhver farve af injektionsmørtel er tilgængelig ved at blande hvide injektionsmørtel med farven farvestoffer. Nuancer afhænger kun af mængden af farvestof tilføjet.

•Decide hvis du ønsker at bo med mere traditionelle farver såsom brune, sort, hvid eller grå. Hvis dette skal være valg, skal du beslutte på skyggen. En overvejelse, der bør fastlægges er, hvilken farve vil hjælpe skjule skidt og snavs oprustning, der vil opstå.

•Mix nok injektionsmørtel for hele arbejdet og lidt ekstra. Når du opretter din egen skygge af injektionsmørtel til at matche eller accent din farveskema, kan du regne med at kunne at blande den nøjagtige nuance af farven, hvis du skal gøre mere injektionsmørtel til at afslutte jobbet. I dette tilfælde er det bedre at spilde en smule på ubrugte injektionsmørtel end at ende op med to toner af injektionsmørtel i dit projekt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com