Hvordan at vælge konkrete maling

October 3

Hvordan at vælge konkrete maling

Konkrete maling er afgørende for nogle mennesker, og fuldstændig ubrugelig til andre. Mens du kan tænke maleri dit garage gulv er fjollet, tænke om hvor mange oliepletter du har i din egen garage. Denne olie spiser på beton. Maling beskytter gulvet mod olie og fedt pletter. Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige type og farven på konkrete maling for dine gulve, kan denne artikel hjælpe.

Instruktioner

•Think om at anvende epoxy konkrete maling. Det er vandtæt, holdbare, og ser skarpe. I virkeligheden, bruger de fleste mennesker epoxy når du maler deres gulve. Du behøver at mix 2 maling sammen, men arbejdet er faktisk ganske let.

•Consider ikke-toksiske, "grønne" konkrete maling. Hvor vil malingen blive brugt? En legerum kælder er meget anderledes end en garage. Hvis dine børn vil lege på gulvet, er ikke giftige vigtigt.

•Decide hvordan skinnende, du ønsker dine konkrete maling. Der er nogle, der kommer med meget høj glans. Husk, disse ser meget rart, når de er rene, men har tendens til at vise snavs lettere end lavt glans mærker.

•Vælg en farve, der ligner beton. For de fleste mennesker er den væsentligste årsag til konkrete maling til at minimere støv og give et renere udseende. Medmindre du specifikt ønsker at gå dristigt, er mindre mere.

Tips & advarsler

  • Glem ikke at korrekt rense betonen før du begynder at male.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com