Hvordan at vælge kroneformen for et køkken

December 17

Kroneformen kan virkelig tilføje at prikken over i'et til et værelse og gøre det føles mere elegant. Hvis du installerer crown molding i køkkenet er der problem specifikt for dette værelse. Køkkenet har normalt forskellige dimensioner og apparater, som kræver at en person vælge kroneformen for et køkken med disse spørgsmål i tankerne.

Instruktioner

•Decide type af crown molding du vil plukke til køkkenet. Der er mange typer af crown molding, såsom Ogee, Rosevine og Dentil. Type af crown molding du vælger vil afhænge af stilen af huset og hvordan kroneformen overholder til dit køkken.

•Vælg crown molding materiale til køkkenet. Crown molding materiale indstillinger for opdeling i to kategorier - træ eller komposit kroneformen. Den træ kroneformen ser bedre men koster mere og vare ikke så længe som den sammensatte krone støbning. Den dyreste form for træ støbning er løvtræ som eg.

•Indstil hvis du vil installere kroneformen på kanten af køkkenskabe eller hvis du er gonna bruge den traditionelle metode og knytte kroneformen rundt i køkkenet, hvor vægge og loft mødes. Hvis du vælger at installere kroneformen på skabene er vigtigere at vælge kroneformen til køkkenet, der nøje svarer til kabinetterne.

•Vælg kroneformen bredde. At vælge kroneformen, der er for bred kan smide ud af balance af køkkenet. Crown molding der er store og prangende vil henlede opmærksomheden på sig selv og fra resten af rummet.

•Kontrollér, at kroneformen matcher trim i køkkenet. Hvis kroneformen er væsentligt forskellige fra trim i køkkenet, ser rummet ikke rigtigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com