Hvordan at vælge maling farver for en spisestue med en stol jernbane

September 9

Hvordan at vælge maling farver for en spisestue med en stol jernbane

Stol skinner er rammende opkaldt--de er installeret for at forhindre, at muren bliver stødte når diners skubbe deres stole fra tabellen. I dag, de er ofte installeret i spisestuer som dekorative accenter, og de giver mulighed for at vælge nogle sjove maling farvekombinationer. Mens de traditionelle og sikker råd er at male væggen under stolen gelænder en mørkere udgave af den øverste vægfarve, har du flere andre muligheder for maling ordninger.

Instruktioner

•Pick farver du elsker, i stedet for moderigtige farver, eller farver, som så godt i andres hjem. Indse, at du allerede kender, hvilke farver der giver genlyd hos dig. Stole på dine instinkter, kigge dig omkring dit hjem og Bemærk farver og kombinationer, som du allerede har valgt.

•Tag et digital farve billede af spisestuen i naturligt lys. Ikke kun tillader dette at du mentalt stå tilbage og se, hvordan rummet ser ud, kan du uploade billedet til en gratis farve visualizer værktøj, hvor du kan digitalt manipulere fotoet og "prøve" farve kombinationer.

•Vælg en dybere farve, der svarer til et andet element i spisestuen, som bordløber, polstring eller kaste tæppe. Dette hjælper trække rummet sammen, især hvis du vælger mere levende farver.

•Vælg farver, der løber fra et rum til et andet. Undgå stærkt kontrasterende farver--som bleg cool blå i et køkken, og varm mørkerød i den tilstødende spisestue--medmindre din udsmykning stil allerede er farverige og eklektisk.

•Pick forskellige nuancer af samme farve til en mere klassisk effekt, såsom dyb brun under stol jernbane og en lettere tan ovenover. For en lidt mere dramatisk og hyggeligt look, male den mørkere farve over stol jernbane. Dette kan gøre spisestuen føler mere intime, og ofte giver en bedre baggrund for illustrationer.

•Brug komplementærfarver for mere indflydelse. Pair tranebær rød med mælkeagtige brun eller dybe Skov grøn med støvet lyserød.

•Visit en maling lagre og udvælge så mange gratis maling farveprøver, som du har lyst. Tage dem hjem, så du kan se dem i sammenhæng og lys i din spisestue. Køb Potter eller testere af din valgte farver og maling prøver på væggene, før du foretager en endelig beslutning.

•Don't glemme loftet ved at overlade det almindeligt hvidt. Overveje en lettere version af en af væggen farver, en komplementære farve, eller endda en meget dyb farve. Rosanne Dunkelberger, redaktør af Tallahassee Magazine, tyder på, at give den samme mængde af tanke til picking en loft farve som din væg og hvad angår loftet som en "femte væggen."

Tips & advarsler

  • Maling farver du vælger bør gå godt med stol jernbane. Enhver farve går med hvid malet stol rækværket, men hvis det har plettet træ, Sørg for begge farver supplere den.
  • Mange maling butikker sælger små, billige testere af maling, nok for en 2 - eller 3-fods kvadrat stikprøve på en væg--tage sig tid til at teste maling farver, før du køber alle malingen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com