Hvordan at vælge maling farver med en åben grundplan

October 5

Hvordan at vælge maling farver med en åben grundplan

At vælge maling farver i en åben grundplan kan være noget af en udfordring. Beslutning om enhver maling farve er et vigtigt udtryk for individualitet. Du skal også sikre, at der ikke kun er din personlige smag, bliver afspejlet, men at alle de farver, du vælger supplerer hinanden i en åben grundplan. Du skal overveje ting såsom at skabe klare afgrænsning mellem rum, og at gøre små rum føler større, som åben floor planer findes ofte i små rum såsom studio-lejligheder.

Instruktioner

•Indstil dit primære mål for pladsen. For eksempel kan du ønsker at gøre en lille studio lejlighed med en åben grundplan synes større. Eller du ønsker måske at oprette separate, klart definerede områder inden for et værelse, som skildrer mellem en sove- og opholdsstue. I et større rum med en åben grundplan, kan du blot ønsker at skabe en følelse af sammenhold i hele rummet.

•Explore pladsen. Gå på tværs af hele plantegningen, observere, hvordan det ser ud fra hver vinkel. Bemærk, hvilke områder du kan se fra hvert sted, så du har en idé om hvilke områder skal males for at supplere hinanden.

•Vælg din primære maling farve. Dette vil være farven for den største, største eller mest fremherskende område af rummet. Hvis du ønsker at gøre en lille plads, synes mere ekspansiv, kun bruge én, lys maling farve i hele rummet.

•Vælg din ekstra maling farver, plukke dem specifikt til at supplere eller koordinere med dit primære farve. Du vælger flere farver, Husk på hvilke områder du kan se fra andre steder for at sikre, at ingen af de synlige farver i et space kolliderer med hinanden.

Der er mange måder at vælge et farveskema, der virker. En supplerende ordning bruger to farver overfor hinanden på farvehjulet, såsom rød og grøn eller gul og violet. Fordi der er en stærk kontrast mellem gratis farver, er rum ved hjælp af dette farveskema fed. En treklang farve ordning bruger tre farver i lige stor afstand til hinanden på farvehjulet bruges, f.eks. en kombination af rød, gul og blå eller lilla, blå og grøn. En tilsvarende ordning bruger farver ved siden af hinanden på hjul, og en monokromatisk ordningen bruger samme farve i varierende nuancer, nuancer og toner.

For et mindre rum fungerer analoge og monokromatiske ordninger godt. For en fed look, så prøv komplementære farver.

Tips & advarsler

  • Tegner en grundlæggende plantegningen og placere maling chips på toppen af skitsen i de forskellige områder i rummet. Fra dette perspektiv kan du få en grundlæggende idé om, hvordan farverne vil interagere med hinanden.
  • Udnytte "maling visualizers" tilgængelige gennem maling mærker som Behr, Glidden og Sherwin-Williams. Tage billeder af din plads og uploade dem online, så afprøve forskellige maling farver på de virtuelle vægge.
  • Bruge paint til at afgrænse mellem forskellige områder i plantegningen. For eksempel for at opdele et rum mellem en sove- og opholdsstue, bruge malere tape til at oprette en lodret linje, der løber fra loftet på gulvet. Placere en fysisk skillevæg, f.eks. en reol eller skærm, langs linjen vil hjælpe dele pladsen endnu mere.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com