Hvordan at vælge maling farver til at dekorere et hus

March 22

Og du troede at finde det perfekte hus var en udfordring: nu er det tid til at vælge indvendige eller udvendige farver til morph det nye hus i hjemmet, der afspejler din stil og smag. Styre uden om farver du ikke kan lide og lad ikke slægtninge, venner eller maling butikken kontorelever påvirke dig---selv de flaunting design grader. Dette er dit hjem; Vælg din egen rainbow. Du vil blive glad for du gjorde.

Instruktioner

Vælg interiør maling

•Fjernelse farver du ikke lide fra get-go til at indsnævre valg. Brug en farvehjulet til at guide din maling bindinger. Start med en primær farve, som du ønsker (rød, blå, gul) og derefter bruge hjulet for tips om de bedste sekundære (lilla, grøn og orange) og tertiære (rød-lilla, blå-grøn, etc.) kampe for at finde slående kombinationer for dit interiør værelser.

•Sammenligning varme røde cool reds, for eksempel--eller din dominerende farve af choice--at se som ser appellerer til dig. Chancer er, du vil have en umiddelbar og positiv reaktion på den røde, at du instinktivt finder tiltalende.

•Spørg familiemedlemmer til deres udtalelser: tillade børnene til at vælge farver for deres egne værelser. Ikke alene vil det glæde dem stærkt, det vil undervise dem du stoler på deres dom, og dit job---picking farver for alle dine indvendige værelser---straks bliver lettere, fordi det er en mindre beslutning, du skal gøre.

•Coordinate dine farver med værelse størrelser så du hverken overvælde eller underdrive væggene i dit hjem. Anvende lysere farver til optisk udvide et værelse, der er små og dristige farver for at skabe en grad af intimitet i et stort rum. Giv dig selv tilladelse til at male alle værelser en anden farve---dit hus, dine regler.

Forpakket små stikprøver af væg maling farver hjem forbedring butikker til at prøve dem. Se, hvordan hver enkelt nuance ser på dine vægge både formiddag og eftermiddag lys før tilbragt store bukke på flere gallons. Skiftevis, hænge en ark eller tæppe på væggen, der matcher den maling shade(s) du overvejer for at se den farveeffekt.

Vælg udvendig maling

•Læs din boligejer association policy manual, blok Udvalget retningslinjer eller nabolag regulerende gruppe af love. Få skinny om politikker, der styrer udvendige farver, så du ikke uforvarende købe maling, der udløser en code krænkelse, hvilket resulterer i et dyrt repainting job.

Forpakket udvendige maling i en nuance, der hverken sammenstød med din tag og trim eller efterligner din nabos hus farver. Tage i betragtning hjem styles i underrubrik; lavendel ser statelige på en turn-of-the-århundrede painted dame victorianske, men et hævet ranch malet i utraditionelle farver kan give bagslag, hvis ikke gennemtænkt.

•Purchase maling til dit hjem 's udvendige er vejrbestandigt og formuleret for dit område af landet. Ekstremer i kolde, varme og fugtighed kan påvirke en udvendige farve udseende, svinder og bærer over tid; og da en udvendig maling job er pebret - selvom du har ansat din fætter til at håndtere det--fejle på siden af forsigtighed, så dette projekt ikke præsentere sig selv igen for endnu et årti.

•Test malingen ved siden af det ydre trim før at forpligte sig til at male hele huset. Din udvendig trim sætter dit hus ud fra andre på blokken og bør være en ledende funktion, når du vælger en maling hue; du ønsker ikke en nuance af grøn maling, der sammenstød med din røde mursten eller redwood trim, f.eks.

Tips & advarsler

  • Softwareprogrammer designet til at bringe dine scannede værelse billeder til din computer desktop kan også hjælpe dig med at evaluere, hvordan maling farver fra bemærkes farve myndighed, Pantone Color Matching System (PMS), vil se på dine vægge.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com