Hvordan at vælge maling farver til badeværelset

November 24

Mens du ikke underholde i dit badeværelse, er det stadig et værelse i dit hjem, du og din familie brug, samt dine gæster. Fordi badeværelset er et af de mest besøgte værelser, ønsker du at have en pæn udseende, der passer med stilen i resten af dit hjem.

Instruktioner

•Look omkring dit badeværelse. Til badeværelser, der har naturlige lys gennem et vindue eller ovenlys, kan du overveje en mørkere farve til din maling. Men for badeværelse uden vinduer, især små badeværelser, overveje at bruge en lysere farve maling på væggene til at forhindre "lukket i" følelsen, der kan opstå med mørke vægge.

•Decide hvis du vil vælge maling farver baseret ud fra nuværende eller fremtidige tilbehør. Hvis du har et tema i dit badeværelse og du vil fortsætte med dette tema, vælge farver i hele dit tema til at overveje at matche din maling til. Vælg gulvet tæpper eller håndklæder, som du vil beholde i badeværelset og tilføje koordinerende farver på din liste over maling til at overveje.

•Visit en maling butik. Gennemgå prøve maling chips til at begynde at indsnævre farvevalg.

•Kør prøven maling chips hjem. Vælg din top tre til fem farvevalg og bringe maling chips hjem. Dette gør det muligt for dig at holde prøve maling farver op mod vinduet behandlinger samt håndklæder og din faste inventar (badekar, toilet og håndvask) at se, hvordan farverne vil gå i dit badeværelse.

•Paint små sektioner med din top valg. Hvis du stadig ikke kan beslutte på en endelige maling farvevalg, male dit endelige valg på din væg. Køb en kvart af maling i hver af din endelige farver og male et afsnit måling to fødder ved to fødder på dit badeværelse væg. Se din malede prøve lapper i forskellige lys, nat og dag til at se den samlede kamp.

•Pick din maling farver. Vælg maling farve, der er også tilgængelige i den type, der har brug for dit badeværelse eller glans (semi-gloss eller æggeskal anbefales til badeværelser på grund af fugt kontrol og lethed i vask).


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com