Hvordan at vælge maling farver til dit nye hus

April 29

Hvordan at vælge maling farver til dit nye hus

At vælge maling farver kan være både frustrerende og udfordrende. Male dit hus kan omdanne hele udseendet af dit hus og virkelig lyse ting op. Følg disse trin for at lære at vælge maling farver til dit nye hus.

Instruktioner

At vælge maling farver til dit nye hus

•Consider, hvilket værelse du bliver maleriet og hvad møbler i dette værelse er ligesom. Mørk skov eller store møbler kan gøre et mørkt malet værelse ser meget mindre. Centrale her er at arbejde med hvad du har og trække farverne fra der.

•Lære om farvevalg. En baggrund skygge er meget forskellig fra en accent skygge. Male hele rummet med en accent farve kan efterlade dig med farver, der er for mørkt eller for lyst.

•Visit din lokale home forbedring og maling butikker og gennemse departementet maling. Du vil finde maling chips, idé kort, brochurer og endda prøver, som du kan male en lille del af din væg. På din første rejse til butikken, du skal bare vinduet shopping. Grab maling chips i de farver, som du kan lide. Startende med den lyseste farve på toppen og hele vejen ned kan give dig trim farver, accent farver, loft farver og væg farver. Bringe hjem nogle ideer og derefter du vil købe på den næste rejse.

•Live med dine valg for et stykke tid. Tape et par forskellige maling chips på væggen i det rum hvor du ønsker at male eller købe en prøve for at male en lille firkant på væggen. Når du har kigget på det i et par dage, vil en eller to af farverne virkelig begynde at pop ud på dig. Ligeledes tage nogen farver ned at du bare ikke lide fra dag ét.

•Endelig, det er tid til at købe. Gå til butikken og købe den farve, du har den stærkeste attraktion og at du føler dig med fungerer bedst med dit nye hjem. Købe trim farver i lysere nuancer og accent farver i mørkere nuancer.

Tips & advarsler

  • Hvis du maler flere værelser den samme farve kan du spare penge ved at købe en 5 gallon spand maling og ikke 1 gallon spande.
  • Hvis du vil gøre en masse maleri, kan du overveje at købe en genanvendelig, vaskbar tarp og bedre kvalitet maling pensler. På den måde vil du altid have leverer på side.
  • Prøv ikke at gå ind i butikken og købe maling på den første dag. Nøglen til vellykket picking maling er prøve farven for et par dage. Se om det stemmer overens med alt andet eller vil koordinere. Ikke alle farver er de samme. Nogle har blå toner og nogle gule toner.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com