Hvordan at vælge maling farver til et åbent hus

March 27

Hvordan at vælge maling farver til et åbent hus

Den stigende popularitet af åbne grundplaner kan præsentere et unikt sæt af udfordringer for boligejerne, når tid kommer til at vælge maling farver. Fordelingen af værelser i åbne grundplaner er pr. definition er mindre tydelige end i hjem med traditionelle layouts. Der er dog nogle metoder, der kan gøre male væggene i en åben grundplan mindre skræmmende.

Instruktioner

•Consider layout. Mange boligejere vælger separate farver for hver boligareal i huset, behandler hvert område som et helt adskilte rum. Mens denne tilgang opdele rummet i separate kvartaler, tager det ikke i betragtning samlet flow af plantegningen (og måske endda gøre det moot) eller de tilstødende rum. Nogle følelse af separate rum er generelt ønskeligt, mens de større flow af det åbne plantegning bør bevares.

•Consider ved hjælp af mere end én farve eller nuance. Boligejere forsøger ofte, male hele af en åben grundplan i én farve (normalt en neutral) at undgå akavet farveovergange og kæmper farver. Dette kan resultere i en mangel på visuel separation af de funktionelle områder i huset og kan endda se monoton eller ufærdige. Det er bedst at bruge mere end én farve for at skabe definition.

I stedet for at begrænse dig selv til en farve, kan du overveje at bruge forskellige nuancer af den samme grundfarven i hele huset til at hjælpe med at sætte definitionen til rummet. For eksempel, hvis du er især tiltrukket af blå nuancer, bruge en mørk skygge, en mellemlang og en lysere tone for at differentiere mellem forskellige funktionelle områder. Maling detailhandlere giver ofte kort med prøver af forskellige nuancer af samme farve. Prøv disse paletter, når du vælger farver.

•Gentag komplementærfarver. Hvis ved hjælp af flere nuancer af den samme grundfarven ikke appellerer til dig eller låne den ønskede effekt, overveje at bruge to eller tre komplementære farver og gentage dem i forskellige udpegede rum i hele huset. Eller for at skabe interesse, male modstående vægge i én farve og vælge en komplementære farve til de modsatte vægge. Dette vil låne dybde og interesse at rummet samtidig bevare sammenhængskraften i det åbne plantegning. Du kan også vejer mulighed for at bruge identiske trim og markeringsfarver i hele huset til at skabe en sammenhængende effekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com