Hvordan at vælge maling farver til et håndværk værelse

August 10

Hvordan at vælge maling farver til et håndværk værelse

Farve har beføjelse til at dulme, til at revitalisere og endda til at inspirere. Det kan også trykkes, vrede og squash kreativitet. At vælge en farve til et håndværk er værelse ikke kun en æstetisk beslutning men en strategisk. Den rigtige farve kan hjælpe dig med at blive mere produktiv og holde dig gladere inden for dit space.

Instruktioner

Dyrknings kraften i farve. Farver kan påvirke din sindstilstand. Afhængigt af dit håndværk, kan du ønsker at have en beroligende farver som blå eller måske en spændende farve som orange. Der er endda farver, der kombinerer elementer af forskellige betydninger som turkis. Andre fortjener din overvejelse om et håndværk værelse farver er gul (mentalt stimulerende), rød (fremmer handling og tillid) eller lilla (fremmer kreativitet).

•Consider farve relationer når picking et farveskema. Dette kan gøres nemt ved hjælp af et farvehjul som reference. Harmonisere farver er direkte ved siden af hinanden på farvehjulet. Kontrasterende farver er direkte overfor hinanden på farvehjulet.

•Vælg en farve, som du kan lide. Hvis du har et håndværk værelse, er chancer du er seriøs nok om din craft(s) at du bruger en god del tid derinde. Hvis blå siges at være den bedste farve til kreative hjerner, men du ikke er glad for blå, vil det ikke være det rigtige valg for dig.

•Prøv farver ud. Der er store maling farveprøver, der nu har klistrede ryg, så du kan stå tilbage og beundre (eller ikke) din valgte palet. Eller du kunne tage det et skridt videre og købe lille stikprøve paint pots nogle butikker tilbyder, så du kan male en lille mængde af dine vægge eller overflader med prøven malingen til at få en fornemmelse af hvordan det fungerer i dit håndværk værelse.

Tips & advarsler

  • Vær sikker på og inspicere din prøve farver på forskellige tidspunkter af dagen, da belysningen kan påvirke farven.
  • Invest i en kvalitet maling primer. Du vil opnå en bedre dækning og bruge mindre maling.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com