Hvordan at vælge maling farver til et nyt hus

November 1

Maling er det første skridt i at tilføje karakter til dit nye hjem. Vælg med omtanke, og du vil være lykkelig og behageligt for kommende år.

Instruktioner

•Den bedste sted at begynde er internettet. Disse dage, har alle større maling fabrikanten en hjemmeside, hvor du kan vælge en prøve rum billede. Så længe hjertet begærer, kan du mikse og matche farver til vægge, loft og trim. Ved at starte her, kan du i det mindste få en idé om hvad farvepaletter appellerer til dig, før du dykker ned i maling butikken processen.

•Find din yndlings ting, hvad enten det er en ørering, et maleri eller nogle andre kunstværk. Den foretrukne objekt er din favorit for en grund... farverne i dette objekt tale til din sjæl. Hvis du har problemer med at finde en palet, vil dette være den hurtigste fix. Selv hvis du ikke har problemer, er dette en surefire måde at finde farver du vil være tilfreds med i lang tid.

•Pick en vigtigste farve. Når du finde ud af hvad du hælde mod farvepalet, skal du overveje størrelsen på dit hus, at beslutte, om at bruge dybere eller lysere nuancer som din vigtigste farve. Jo mindre dit hus, jo mere vil du prøve at vælge en lysere nuance som din vigtigste farve. Det er fordi lysere nuancer vil gøre rummet synes større og lysere, snarere end små og lukkede i. Jo større dit hus mere du kan eksperimentere med mørkere farver.

•Tag en tur til den lokale maling butik. Uanset hvilke nye teknikker maling virksomheder har for at lade dig med at vælge maling fra komfort i dit hjem, er visning maling farver på computerskærmen ikke altid korrekt. Farver på en computerskærm kan synes meget anderledes baseret på farveopløsning, mætning indstillinger og endda belysning af det rum, hvor computeren er placeret. Farve farveprøver maling virksomheder giver disse dage er overraskende præcis, så gå til butikken er det sidste trin i bekræfter din maling farver.

•Nu at du har plukket og set på de vigtigste farver, vælge markeringsfarver, som du kan placere strategisk i hele huset. Accent farve kan gå på de vigtigste, iøjnefaldende væg eller på den retirerende væg--som i et lille toilet område, dæmpet belysning og trække opmærksomheden fra de uønskede område.

Tips & advarsler

  • Når picking reds, undgå farver, der er alt for orange eller alt for lyserød.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com