Hvordan at vælge maling farver til værelser

June 10

Hvordan at vælge maling farver til værelser

Valget af maling farver spiller en betydelig rolle i udformningen af fornemmelsen af et værelse. Det sætter tonen og bestemmer, hvordan indretningen i det særlige rum opfattes. Ingen rigtige metode findes for at vælge den rigtige maling farve. I stedet en samling af overvejelser taget sammen i sidste ende påvirke hvad maling farver du vælger til dit hjem. Disse faktorer omfatter ikke kun den udsmykning motiv, men også dine personlige præferencer.

Instruktioner

•Vælg en eller to vigtigste farver i hele huset af hensyn til kontinuiteten. Hvis du skal have andre farver, bruge disse som markeringsfarver. Vælg markeringsfarver, der går med farve i rummet. For eksempel, hvis du har valgt Bourgogne og blå som din vigtigste hus farver, kan en accent farve være gylden gul. Bruge denne farve på trim eller dør jambs eller indføre farve i møbler og accenter.

•Basestationens din maling farvevalg på udsmykning stil du har valgt. Mange udsmykning stilarter har farver forbundet med dem, der hjælper dig med at indsnævre din maling valg. For eksempel, favoriserer toscansk stil udsmykning terracotta, mursten røde, gyldne gule, blues og greens. Vælg en eller to af disse farver som din vigtigste farver og bruge resten som accenter.

•Vælg rolige farver i soveværelser. Disse farver falder i familien cool farve og omfatter typisk blues og greens. Serene farver i soveværelset vil hjælpe dig slappe af i slutningen af dagen.

•Brug dristige farver som en accent eller for én væg kun. Selv om dristige farver kan virke ganske spændende, de har tendens til at bære på en person efter et stykke tid. Hvis du skal have mindst én eller to store områder, som du male med en fed farve, gør det din fokale vægge. Fokale vægge trække øjet – for eksempel en væg hvor der er en pejs eller et stort galleri af familiebilleder.

•Pick farver med rummets funktion eller indbyggere i tankerne. Funktionen af en hule er meget anderledes end i et soveværelse. Da farver tonen an til et værelse, vælg maling farver, der styrker en rummets funktion. Derudover steder som et soveværelse bør afspejle smager af den person, der bor i samme rum.

•Følg dit hjerte, hvis alt andet mislykkes. Selvom der er mange udsmykning "regler" om hvad ser godt ud i et hjem, er den bedste faktor til vellykket maling farvevalg du. Hvis der er en farve du dø for at have i et rum, selv om det er alt for fed eller ikke gå med resten af huset, gå med det alligevel. Det kan stadig være det rigtige valg for dig, og hvis det ikke er, kan du altid male over det.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com